Tilvalg

Våre bygg har en god grunnstandard. Vi stiller høye krav når vi velger materialer, og vi samarbeider med utvalgte leverandører som holder god kvalitet – både i våre standardtilbud og i våre tilvalg.

Hva som skal inngå i et bygg fra Adapteo, er opp til dere og virksomhetens unike behov og ønsker. På denne siden har vi samlet et utvalg av de vanligste tilvalgene. Savner dere et tilvalg? Ta gjerne kontakt med en av våre selgere hvis det er noe dere vil diskutere. Vi kan ordne det meste.

Ta gjerne en titt i brosjyren vår for å se hvilke tilvalg som passer dere

Møbler

Tilvalg av møbler er en enkel og økonomisk løsning uansett virksomhet. En behagelig og smart møblert arbeidsplass gjør oss mer effektive i arbeidet. Med fokus på økonomi og gjennomtenkte løsninger får medarbeiderne de riktige forutsetningene for å prestere godt.

Solcellepaneler

Med tilvalg av solcellepaneler gjør dere en innsats for miljøet. I hele leietiden produserer dere egen strøm og har dessuten mulighet til å selge overskuddet.

Vi i Adepteo tar oss av alt som gjelder ferdigattest og andre attester og tillatelser, dialog med netteier, montering og installasjon med autorisert elektriker.

Damage waiver

Ved å legge til en damage waiver i leiekontrakten unngår du risikoen for å betale et uforutsigbart beløp for unormal slitasje i slutten av leieperioden. I stedet betaler du en fast kostnad hver måned og får dermed bedre kontroll over kostnadene.

Brann- og sikkerhetsprodukter

En forutsetning for et brann- og sikkerhetsklassifisert bygg er at riktig utstyr er på plass. Med dette tilvalget sørger vi for utstyr for deteksjon, slukking, rømning, ventilasjon og dokumentasjon.

Kontor- og skoleutstyr

Dette tilvalget inneholder grunnleggende utstyr som gjør at lokalene kan brukes til kontor eller skole fra første dag, og inkluderer blant annet whiteboard, prosjektorskjerm og kabeltrekking.

Kjøkken og storkjøkken

Adapteo tilbyr et sett profesjonelle storkjøkken som kan legges til for ulike virksomheter. Våre kjøkken er produsert av velkjente varemerker og leverandører for å sikre god kvalitet og trygghet. Våre profesjonelle storkjøkken er utviklet i samarbeid med erfarne kjøkkenpartnere og kundene våre.

Grunnarbeid

Det er mange forskjellige typer arbeid som må gjøres, avhengig av hvordan grunnen der bygget skal stå, ser ut. Når dere overlater grunnarbeidet til oss, inkluderer det blant annet vurdering av grunnforholdene, graving, stabilisering av grunn og forberedelser for strøm, vann og avløp.

Utemiljø

Utemiljøet er en viktig del for sosialt samvær, trivsel eller lek og kan ses som en forlengelse av virksomheten deres. Vi tilbyr ulike tilvalg for utemiljøer, og vi tilpasser oss etter areal, budsjett, virksomhet og behov.

Forpleining

Regelmessig renhold? Ekstra renhold? Hjelp med påfyll av forbruksvarer? Annet? Uansett behov kan dere frigjøre tid ved å legge til våre Facility Management-tjenester og samtidig sikre et rent og trivelig miljø.

Catering

Uansett catering i form av lunsj til medarbeiderne eller servering av noen eller alle dagens måltider til beboerne er dette en behagelig løsning for de som får benytte seg av tilvalget. Vi leverer sunn, god og bærekraftig mat som tilpasses etter behov.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan bygge fleksibel sammen og hvilke alternativer som kan passe for din virksomhet?

Vi vil gjerne samarbeide med deg for å finne den rette løsningen for dine spesifikke behov. Finn ditt nærmeste kontor med en salgskontakt her, fyll ut skjemaet til høyre eller kontakt oss på

info.no@adapteo.com

Kontaktskjema

Skriv til oss så kontakter vi deg.