Karriere

Vi er Adaptere

Vi omfavner endring. Vi bringer fleksibilitet til en verden i stadig endring. Vi er ydmyke og innovative problemløsere. Vi tør å tenke utenfor [og innenfor] boksen. Vi får samfunn til å utvikle seg med tanke på fremtidige generasjoner. Vi gjør det sammen – alltid med bærekraft i sentrum.

Vi er [not so square] tenkere. For å gjøre det [veldig kort], er vi Adaptere.

DE_Kick_Off_Treppe_LowresolutionWEB

Our way

Better together

Sammen gjør vi både hverandre og selskapet vårt bedre. Ved å være vennlige og støttende har vi skapt et klima for samarbeid bygget på tillit. Det som skiller oss fra andre er vår dedikasjon til det vi gjør og hvordan vi får det til. Vi har etablert en inkluderende kultur, hvor vi støtter hverandre og deler vår kunnskap. Vi kan alltid ta kontakt hvis vi trenger en hjelpende hånd. Sammen – det er slik vi oppnår verdiskapning og suksess.

20210610_Adapteo-Darmstadt-f-31_WEB

Our mindset

Power to adapt

Tilpasningsevne er ikke bare kjernen i vår virksomhet, det er også vår hovedfilosofi. Å være en del av reisen vår betyr å omfavne fleksibilitet, finne løsninger, være proaktiv og alltid på jakt etter nye muligheter. Vi jobber i et miljø med høyt tempo, og vi får ting til å skje raskere enn de fleste. Siden bærekraft er avgjørende for oss, både i det vi leverer, men også i kulturen på arbeidsplassen, muliggjør vi en sunn balanse mellom arbeid og privatliv mens vi kjører i maks fart.

20230822-ADAPTEO-DAG-2-24574_LowresolutionWEB

Our ambition

Hunger for growth

Vi er i teten i vår bransje, og har som mål å innovere med bærekraft i sentrum. Med et åpent sinn skaper vi nye og uventede løsninger for en tilpasningsdyktig fremtid. Vi står aldri stille – utvikler alltid ferdighetene våre gjennom en rekke utfordringer og interessante prosjekter. På vår reise fremover vil det være mange spennende muligheter å ta tak i – og vi har tenkt til å ha det gøy mens vi gjør det.

O12_WEB

Our purpose

Helping society thrive

Vi har forpliktet oss til et overordnet formål – å bygge samfunn som kan tilpasses en verden i stadig endring. Med vår sirkulære forretningsmodell bidrar vi til å få folk til å trives, lære og helbrede. Samtidig som vi forbedrer hverdagen for sluttbrukeren, gjør vi det alltid med stor respekt for miljøet. Ved å tilpasse oss raskt, skalere bygningen våre opp og ned, og gjenbruke dem, utgjør vi en forskjell i folks liv og samfunnet for øvrig.

EKL_3150 (3)

Bli en del av vårt [not so square] team

Hos Adapteo er vi cirka 500 personer som liker å jobbe sammen. Ved å bruke våre ulike ferdigheter, bakgrunner, kaffepreferanser og personligheter skaper vi stor verdi for fremtidige generasjoner. Men nok om oss – akkurat nå er vi mer interessert i deg.