Modulbygg for kontor

Lag den ideelle arbeidsplassen med Adapteo

Adapteos fleksible kontorlokaler gir en unik mulighet for tilpasning og utvikling av bedriften din. Skreddersydd for å møte dine unike behov, enten du skalerer opp, flytter eller utvikler arbeidsplassen din, er våre fleksible kontorbygg designet for å passe med din visjon og budsjett. Vi tilbyr ikke bare plass; vi skaper et sted der virksomheten din kan blomstre og utvikle seg.

HR-AdapteoVsters-2340418-Edit_LowresolutionWEB _Crop
NOVAplan1B_LowresolutionWEB

Åpne og lyse kontorlokaler

Et kontor i et fleksibelt modulbygg betyr lyse og romslige lokaler med stor takhøyde og plass til individuelle arbeidsplasser eller arbeid i grupper. God ventilasjon, med eller uten avkjølt luft, mye lys og funksjonelle installasjoner bidrar til et arbeidsmiljø der dine ansatte kan trives.

Med en fleksibel kontorløsning fra Adapteo er det mulighet for cellekontorer, åpent landskap eller en kombinasjon av begge.
Circ_Model_Office

Skape verdier i samfunnet

Hos Adapteo er bærekraft innebygd i hjertet av virksomheten vår. Fra strategisk planlegging til design, og videre gjennom drift, styres hvert skritt vi tar av vår forpliktelse til bærekraft. Målet vårt er å være mer enn industriledere, det handler om å sette nye standarder. Vår innovative tilnærming kombinerer fleksible løsninger som passer perfekt til ulike behov, med en sirkulær forretningsmodell som fremmer ressurseffektivitet og avfallsreduksjon. Vi møter ikke bare krav; vi skaper samfunnspåvirkning.

tom-barrett-hvvRg72aXCw_WEB

Bygg bærekraftige samfunn med Adapteo

Hos Adapteo tror vi på å skape varig verdi ikke bare for kundene våre, men for samfunnet som helhet. Vår forpliktelse til bærekraft er dypt forankret i alle aspekter av virksomheten vår, fra gjennomtenkt strategisk planlegging og miljøbevisst design til effektiv drift. Vi har som mål å gjøre mer enn å lede an; vi streber etter å transformere industrien med nye standarder for sosialt og miljømessig ansvar.

Vår tilnærming handler ikke bare om å være fleksible og tilpasningsdyktige for å møte ulike behov; det handler om å bidra positivt til fellesskapet. Gjennom vår sirkulære forretningsmodell fokuserer vi på ressurseffektivitet og avfallsreduksjon, og sikrer at løsningene våre ikke bare er miljøvennlige, men også sosialt ansvarlige.

Vi er forpliktet til å ha en konkret påvirkning på samfunnet, forbedre sosial infrastruktur og fremme bærekraftige samfunn. Finn ut av hvordan vår sirkulære forretningsmodell er med på å gjøre en forskjell.

Adapteo_Buero_Lounge_01_WEB_Extended

Fleksibelt bygg med den nyeste teknologien

Vi redefinerer konseptet med et midlertidig kontorbygg som kan tilpasses etter dine behov. Bygningene våre kan settes opp i 1 til 3 etasjer og kan bl.a. inkludere en heis for god tilgjengelighet og bekvemmelighet. Designet på kontoret skal ikke bare være funksjonelt, men også være en refleksjon av visjonen du har for din arbeidsplass. I dag er teknologi ikke bare et krav, men en nødvendighet for effektivitet og innovasjon. Fra robust wifi-tilkobling til banebrytende fasiliteter for videokonferanse, vi sørger for at kontoret ditt er mer enn bare et arbeidsområde – det er et sted for inspirasjon og produktivitet.

Hvorfor velge Adapteo?

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Fleksibilitet er hjørnesteinen i det vi gjør. Våre byggeløsninger gir deg mulighet for tilpasninger og endringer.
Skreddersøm

Skreddersøm

Uansett om behovet ditt gjelder for kort eller lang tid, utvikler vi en løsning som er tilpasset deg.
Premium kvalitet

Premium kvalitet

Vi mener du fortjener det beste. Derfor leverer vi kun topp kvalitet.

Eksempler på hva vi kan levere i et kontorbygg

Cellekontor

Cellekontorer

Åpent landskap

Åpent landskap

Konferanserom

Konferanserom

Resepsjonsområde

Resepsjonsområde

Kjøkken og spise fasiliteter

Kjøkken og profesjonelle kjøkken

Rom for hvile

Pauserom

Kundecase

Les mer om hvordan det fungerer for andre