The Adapteo Way

Triple Treat: People, Planet, Profit
ada49-WEB_Crop
CIRC_MODEL_Doorway_No_headline

Vår sirkulære forretningsmodell

Gå foran med et godt eksempel

Vi tar dristige skritt for å gjøre det riktige. Vår forpliktelse til sirkularitet og effektivitet er et bevisst valg for å påvirke miljøet positivt. Gjennom ansvarlig materialbruk, effektiv produksjon og ansvarlig byggeskikk setter vi en standard vi håper industrien vil følge. 
 
Bli med oss ​​når vi baner vei mot en mer sirkulær fremtid.
Arrow

Trippel materialitet

Går lengre enn samsvar

CSRDs Double Materiality Assessment (DMA) er sentralt, og får virksomheter til å evaluere både egen bærekraftseffekt og hvordan ESG-faktorer påvirker dem. For Adapteo var DMA et utgangspunkt, ikke slutten. Vi har utviklet dette konseptet til en Triple Materiality-tilnærming, og integrert dette i våre aggressive forretningsvekstplaner. Dette tillater oss å finne aktiviteter som skaper både bærekraft og bedriftsverdi.​

Etter intense workshops og analyser, identifiserte vi over 50 initiativer som bygger bro mellom forretningsvekst og bærekraftig transformasjon. Vi filtrerte disse ideene til noen få håndterbare, som hver dekker ulike aspekter av verdikjeden vår og krever ulike nivåer av innsats, kostnader og skalerbarhet. Vi har allerede lansert og går videre med de første 13 virkningsfulle initiativene.