Modulbygg for omsorg og helse fra Adapteo

Fasiliteter som rommer helsetjenester i verdensklasse

Adapteos fleksible modulbygg fungerer for enhver helsepraksis: for leger, tannleger, laboratorier eller som en barnevernsklinikk for å nevne noen eksempler. Selv om løsningen brukes midlertidig, er interiøret i lokalene like funksjonelt og velutstyrt som alle andre bygg i helsevesenet.

Vardcentral_WEB
20230223_E3A3060-HDR_INSPIROIVA_CREATIVE_AATU_HEIKKONEN-0044_LowresolutionWEB-1

En fleksibel og rask måte å få mer plass til kommunale tjenester

Når det er behov for raskt å tilrettelegge areal av høy kvalitet, kan fleksible bygg være en praktisk løsning. Det tar flere år å bygge et fast bygg, mens et modulbygg tar mindre enn ett år å bygge.

Omsorgssentre i Adapteos bygg tilpasses enkelt skiftende behov, også i leieperioden. Kommuner kan for eksempel legge til mer plass og tilby flere tjenester i tilknytning til helsestasjonen sin.

se-healthcare2-1-1024x621-1

Vi vet hvordan vi bygger et godt helsesenter

Vårt mål er å alltid skape funksjonelle, moderne og trygge rom for omsorg. Vi har lang erfaring innen design og kan sørge for at alle aspekter ved et velfungerende helsesenter blir ivaretatt.

Planleggingen av hvordan bygget skal utformes er et viktig aspekt. Vi sørger for eksempel for at barneklinikken alltid er i en egen fløy med egen inngang, slik at barn slipper å gå gjennom andre lokaler.

Tilvalg og tilpasninger for din omsorgsvirksomhet

Kontor

Kontor

Laboratorium

Laboratorium

Omkledningsrom

Omkledningsrom

Pauserom

Pauserom

Vil du vite mer om våre fleksible modulbygg?

Ta kontakt med oss så kan vi sammen finne den riktige løsningen for dine spesifikke behov.