Om Adapteo

Å bygge en fleksibel fremtid

Vi tror fremtiden er fleksibel og sirkulær. Vår sirkulære forretningsmodell og ambisiøse bærekraftsplan er fullt integrert med vårt tilbud av fleksible løsninger. Vi kan endre, gjenbruke, skalere opp, nedskalere og til og med flytte bygningene våre i løpet av kort tid.

Capture0002-5_Stellan-Stephenson__LowresolutionWEB
DSC9670 1920x1080

Slik bidrar vi til fleksible og bærekraftige samfunn

Vår portefølje inneholder førsteklasses moduler som kan skreddersys til varierende behov i skoler, barnehager, kontorer, boliger og mer.

Vi samarbeider tett med kundene for å veilede dem frem til optimale løsninger og forutse nye behov. Vi sikrer at våre moduler er klare for fremtiden, klargjort for endring, gjenbruk eller skalering.

Vår forpliktelse til bygg som kan tilpasses fremmer sosial motstandskraft og bærekraft, og tilbyr løsninger som går hånd i hånd med mennesker og planetens velvære.

Kort om Adapteo

9

Markeder - Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Belgia, Litauen, Estonia og Nederland.

1.5M

En modulbasert byggeportefølje på 1,5 millioner kvadratmeter.

1000+

Betjener tusenvis av kunder, inkludert kommunale beslutningstakere, utdanningsinstitusjoner, bedrifter og helsepersonell.

Nr1

Den ledende partneren på modulære bygg i Nord-Europa som tilbyr toppmoderne sirkulære byggløsninger. 

60+

Utnytter over 60 års erfaring i å levere et stort utvalg av fleksible løsninger.

Hva vi tror på

Våre tre grunnpilarer

Hos Adapteo er måten vi oppfører oss på like viktig som det vi leverer. Dette prinsippet styrer vår dialog med ansatte, kunder og partnere, og danner grunnlaget for vår kultur.

Premium

Proaktiv

Vårt fokus ligger på kunde og sluttbruker og vi utnytter vår omfattende ekspertise til å forutse og overgå forventningene

Proaktiv

Samarbeid

For å fremme vekst og effektivitet deler vi kunnskap og ferdigheter både internt og med våre kunder, og lager løsninger som kommer mange til gode samtidig som vi prioriterer mennesker og planeten

Hub

Engasjert

Vi ønsker å bygge tillit og åpenhet, ta eierskap og sikre ansvarlighet, og fremme en kultur for pålitelighet både i vår organisasjon og i våre partnerskap

FAQ

Spørsmål & Svar

Les våre oftest stilte spørsmål og svar og se om du kan finne svar på akkurat ditt spørsmål. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du fortsatt har ubesvarte spørsmål.

Hvilke fleksible løsninger for bygg tilbyr Adapteo?

Adapteo tilbyr en rekke fleksible løsninger for bygg, inkludert modulbygg for skoler, kontorer, boliger og helsetjenester.  Våre modulbygg kan tilpasses for å møte de unike kravene til hver bransje.

Hvor miljøvennlige er Adapteos løsninger?

Adapteo er forpliktet til bærekraft og miljøansvar. Våre modulbygg er energieffektive og designet for å minimere miljøpåvirkningen gjennom gjenbruk og resirkulering av materialer.

Hvilke typer støtte og vedlikehold tilbyr Adapteo?

Adapteo tilbyr omfattende støtte- og vedlikeholdstjenester for alle våre modulløsninger. Dette inkluderer regelmessig vedlikehold, reparasjoner og teknisk støtte for å sikre at bygningen din alltid er i god stand.

Hvordan kan jeg få tilbud på et modulbygg?

For å få et tilbud på et modulbygg, vennligst fyll ut vårt kontaktskjema her på nettsiden eller ring oss direkte. En av våre eksperter vil kontakte deg for å diskutere dine spesifikke behov og gi deg et skreddersydd tilbud.

Adapteo er et sertifisert selskap

ISO-certifiering Adapteo
ecovadis-medal-563x563 1
Adapteo_logo_Adapteo_blue

Kontakt oss

Vil du vite mer om modulbygg og våre fleksible løsninger?

Ta kontakt med salgsavdelingen vår og lær mer om hvordan vi sammen kan bygge fleksible samfunn.

Hovedkontor

+47 32273030
info.no@adapteo.com
Besøksadresse: Strømsø Torg 9, 3044 Drammen

HUB Loesmoen

+4732273030
info.no@adapteo.com
Besøksadresse: Drammensveien 247, 3300 Hokksund