TILVALG

Tilvalg hos Adapteo

20220729-Adapteo-Modular_Office_C90_Semi-open_Dollhouse_1stFloor_WEB_Crop

Vi setter høye krav til valg av materialer og våre bygninger oppfyller samme høye standarder og krav som et permanent bygg. Vi samarbeider kun med nøye utvalgte leverandører som leverer produkter av god kvalitet, uansett om det gjelder vårt standardsortiment eller våre tilvalg.

Hva som skal inngå i ditt bygg fra Adapteo er opp til deg og din virksomhets behov og ønsker. Litt lenger ned har vi samlet noen av de vanligste alternativene. Savner du noe? Ta kontakt med en av våre selgere og diskuter ulike alternativer. Vi kan ordne det meste!

Se gjerne gjennom vår tilvalgsbrosjyre for å få en ide om hva Adapteo kan hjelpe til med.

Vårt tilbud

Våre mest vanlige produkter og tjenester

Markeder

Solcellepaneler

Ved å velge solcellepaneler kan du redusere karbonavtrykket ditt. Gjennom hele leieperioden vil du kunne generere din egen strøm og til og med selge eventuell overflødig kraft du produserer. Adapteo tar seg av alle nødvendige prosedyrer, inkludert varsling, kommunikasjon med netteiere, og installasjon med kvalifisert elektriker.

Klasserom

Utdanning og kontorutstyr

Dette alternativet inkluderer grunnleggende utstyr for kontorer eller læringslokaler, for eksempel en tavle, prosjektorlerret og kabling, som muliggjør umiddelbar bruk.

Kontor

Møbler

Å inkludere møbler  kan være en enkel og kostnadseffektiv løsning for enhver bedrift. En arbeidsplass som er komfortabel og godt møblert kan øke arbeidseffektiviteten. Ved å prioritere ergonomi og nøye planlagte løsninger kan ansatte få de rette forutsetningene for å yte sitt beste.

Økonomiske hjemmefasiliteter

Kjøkken og profesjonelle kjøkken

Adapteo tilbyr en rekke profesjonelle kjøkken som kan integreres i ulike virksomheter. Disse kjøkkenene er laget av anerkjente merker og leverandører for å sikre høy kvalitet og sikkerhet. Våre kjøkken er utviklet i samarbeid med erfarne kjøkkeneksperter og våre kunder.

HR-AdapteoVsters-2340418-Edit_LowresolutionWEB copy

Møbler

Møbler og interiør utgjør en enorm forskjell for effektivitet, komfort og velvære – uavhengig av virksomhet. På en smart innredet arbeidsplass hvor fokus er på ergonomi og gjennomtenkte løsninger, får medarbeiderne de rette forutsetningene for å prestere.

solcell

Solcellepaneler

Ved å installere solcellepaneler kan du produsere din egen strøm gjennom hele leieperioden og har også mulighet til å selge overskuddet. Adapteo tar seg av alt knyttet til varsling, dialog med netteiere, montering og installasjon med kvalifisert elektriker.

Insurance_icon_1080x1080

Damage waiver

Ved å legge til skadeforsikring i leiekontrakten din unngår du risikoen for å måtte betale bøter for uforutsette skader og unormal slitasje ved slutten av leieperioden.

_DSC0344_LowresolutionWEB

Brann- og sikkerhetsprodukter

En forutsetning for et brann- og sikkerhetsklassifisert bygg er at riktig utstyr er på plass. Med dette tilvalget sørger vi for utstyr for deteksjon, slukking, rømning, ventilasjon og dokumentasjon.

HR-AdapteoVsters-2340404-Edit_LowresolutionWEB

Kontor- og undervisningsutstyr

Dette tilvalget inneholder grunnleggende utstyr som gjør at lokalene kan brukes til kontor eller skole fra første dag, og inkluderer blant annet whiteboard, prosjektorskjerm og kabeltrekking.

ADAPTEO_MG_2040_LowresolutionWEB

Kjøkken og storkjøkken

Adapteo tilbyr et sett profesjonelle storkjøkken som kan legges til for ulike virksomheter. Våre kjøkken er produsert av velkjente varemerker og leverandører for å sikre god kvalitet og trygghet. Våre profesjonelle storkjøkken er utviklet i samarbeid med erfarne kjøkkenpartnere og kundene våre.
Groundwork_WEB

Grunnarbeid

Det er mange forskjellige typer arbeid som må gjøres, avhengig av hvordan grunnen der bygget skal stå, ser ut. Når dere overlater grunnarbeidet til oss, inkluderer det blant annet vurdering av grunnforholdene, graving, stabilisering av grunn og forberedelser for strøm, vann og avløp.
Outdoor_Furniture

Utemiljø

Utemiljøet er en viktig faktor for sosialt samvær, trivsel eller lek og kan ses som en forlengelse av virksomheten deres. Vi tilbyr ulike tilvalg for utemiljøer, og vi tilpasser oss etter areal, budsjett, virksomhet og behov.

Facility_management_WEB

Forpleining

Enten du trenger regelmessig rengjøring, ekstra støtte på travle dager eller hjelp til å fylle på forbruksvarer, kan du frigjøre tid ved å velge våre tjenester som vil sørge for et rent og trivelig miljø.

Catering_WEB

Catering

Levering av kun lunsj til de ansatte, eller alle dagens måltider – det er opp til deg. Vi leverer sunn, smakfull og bærekraftig mat som er tilpasset dine behov og ønsker.