Om Adapteo

Modulbygg for en fleksibel og sirkulær fremtid

Adapteo tilbyr førsteklasses fleksible modulbygg til både privat og offentlig sektor. Vi bygger, leier ut eller selger våre modulære løsninger for kortere perioder eller på ubestemt tid. Vi kan bygge om, gjenbruke, skalere opp eller ned og til og med flytte et bygg på bare noen få uker. Dette gjør vi ved å bruke et modulært og sirkulært byggekonsept.

Slik skaper vi
bærekraftige og fleksible samfunn

Som en av de ledende aktørene på modulære bygg i Nord-Europa kan vi tilby løsninger som kan tilpasses, og dermed hjelpe kundene våre med å håndtere usikkerhet og uforutsigbarhet. Vi er brennende opptatt av hvilken effekt innemiljøet i et bygg har på menneskene som bruker det. Derfor strekker vi oss langt for å sikre riktig løsning uansett hvilke utfordringer du måtte ha. Vårt modulære og sirkulære konsept gir deg en bærekraftig løsning hver gang.

Vi er en partner med lang erfaring

Med en bred portefølje av modulære løsninger samt lang erfaring innen bygg– og eiendomsbransjen, både for midlertidig og permanent bruk, kan vi hjelpe deg å løse dine plassbehov, helt på dine premisser.  Som vår kunde kan du konsentrere deg om din daglig drift og overlate alle bygg-relaterte utfordringer til oss. 

Vi bidrar til en bærekraftig fremtid

Vi er opptatt av miljøvern og gjør det vi kan for å ta vare på miljøet.  Gjennom å bygge energi effektive bygg og fokusere på å redusere vårt miljøavtrykk gjør vi en forskjell for kommende generasjoner.

Vi finner ut hva du trenger

Hos Adapteo starter vi med å lytte. Vi hjelper deg å navigere mellom ulike løsninger, alt for å sikre at du får det du trenger, når du trenger. Vår ledende ekspertise og lokale tilstedeværelse gjør at du kan stole på oss, ikke bare for å sikre en pålitelig levering, men som en partner som hjelper deg hele veien.

538

Ansatte

8

Markeder (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Litauen, Beliga og Nederland)

1,132 million

M2 til utleie

282M€

I omsetning i 2020

Sertifisert for kvalitet og miljø