Tilpasningsbare modulhus fra Adapteo

Hvorfor velge å bygge tilpasningsbart?

Våre bygg og moduler kan tilpasses slik at du kan få dekket dine behov, uansett om det er midlertidig korttidsleie eller en mer permanent løsning. Vi gjør det enkelt å finne den riktige løsningen og følger deg hele veien frem til mål.

Designet for fleksibilitet og tilpasning

Våre bygg er løsningen du kan stole på når du trenger å forberede deg på en usikker fremtid. I kontrast til en mer statiske løsning som ofte tilbys via den tradisjonelle bygge- og eiendomsbransjen, kan våre bygg tilpasses dine behov når situasjonen endres.  Når du ikke lenger har behov for plassen, fjerner vi bygget, pusser opp enhetene og setter de opp et annet sted, igjen og igjen.

 

Fordelen med fleksible bygg

  • Vår bygg kan endre form og størrelse alt etter som behovet endres
  • Vi kan montere ett bygg på kun et par dager dersom akutte behov oppstår
  • Du kan leie, eie eller lease bygningen avhengig av hva som passer din finansielle situasjon
  • Hovedmaterialet er tre, og den industrielle produksjonsprosessen minimerer avfall
  • Bygningen kan flyttes, gjenbrukes og dekke mange behov gjennom sin sirkulære livssyklus

Effektivitet hele veien

Når bygget vårt overleveres til deg, er det klart til bruk. Den industrielle produksjonen er ikke avhengig av for eksempel værforhold og vår planlegging og våre prosesser sikrer kort og effektiv leveringstid,  topp kvalitet og alltid innenfor avtalt budsjettramme.  Monteringsfasen er kort, noe som sikrer minimal operasjonell nedetid og lite forstyrrelse i din daglige drift.

 

Sirkulærøkonomi i praksis

Alle våre bygg kan gjenbrukes og flyttes  ved behov. Når du leier av oss, tar du del i et sirkulært økonomikonsept ved at bygningen får et nytt liv et annet sted når du ikke lenger trenger det. For oss er det viktig å tenke sirkulært gjennom hele prosessen.

1. Planlegging – Vi analyserer ditt behov og designer en optimal løsning sammen med deg.
2. Levering– Vi transporterer bygget og monterer enhetene på stedet.
3. Hverdagen– Gled deg over en ny hverdag i ditt nye sunne og funksjonelle bygg.  Leier du bygget er vedlikehold inkludert.
4. Retur– Alle fleksible bygg kan flyttes ved behov.  Dersom du leier, vil bygget pusses opp og gjenbrukes et annet sted. Sirkulærøkonomi i praksis!

Økonomisk frihet

Den ideelle finansielle løsningen kan variere fra kunde til kunde. Gjennom ulike alternativer tilbyr vi finansielle løsninger som gir deg frihet slik at du kan finne den beste løsningen for deg i din situasjon. Vi tilbyr konkret finansiell fleksibilitet ; du kan velge mellom å leie, eie eller lease ditt modulære bygg. Er du usikker på hva som er den beste løsningen for deg akkurat nå? Les mer om de ulike alternativene og få en bedre oversikt over hva som passer best i akkurat din situasjon.   Fortsatt usikker?  Vi er her for å hjelpe deg – ikke nøl med å ta kontakt.

Vi er her for å hjelpe deg å bygge fleksibelt

 

Ta kontakt for mer informasjon og hjelp for dine plassbehov. Vi finner den ideelle løsningen for akkurat dine behov.