Inspirerende og innbydende kontorlokaler

Kontorer

Når virksomheten din vokser og du trenger mer fleksibel plass, er Adapteos kontormoduler det rette valget for deg. I stedet for å investere tungt i et nytt permanent bygg, kan du raskt få bygget innbydende midlertidige lokaler av like høy kvalitet, og leie dem så lenge du trenger dem. Oppdraget vårt er å hjelpe virksomheten din med å vokse, så fortell oss hva du trenger!

Vil du vite mer?

Åpne og lyse kontorlokaler

Kontormoduler innebærer ikke at medarbeiderne må sitte i hvert sitt mørke avlukke. Adapteos moderne kontor kan i stedet ha et stort, lyst og åpent kontorlandskap med plass til alle medarbeiderne. Alternativt kan alle ha hvert sitt kontor langs korridoren.

Leie gir frihet

Siden du leier lokalene, slipper du å bry deg med obligatorisk vedlikehold av bygget. Vi leier ut lokalene så lenge du trenger dem, og leieperiodene våre er fleksible, selv i kontraktsperioden.

Ideelle innendørsforhold og komfortabel innredning

Adapteos kontorer har ideelle innendørsforhold, for eksempel når det gjelder klimaanlegg, oppvarming, belysning og lydmiljø. Det viktigste for oss er at lokalene er sunne og trygge.

Komfortable og funksjonelle møbler og god interiørdesign styrker den samlede opplevelsen av interiøret. Med de rette møblene kan du skape ulike rom, fra åpne løsninger for samarbeid til skjermede kroker å slappe av i.

Bygg som kan tilpasses og utstyres med den nyeste teknologien

Det modulære kontorbygget til bedriften din blir bygget i én til tre etasjer. Du kan også velge å ha heis. Formen på bygget kan tilpasses etter tomten og behovene dine.

Et kontor trenger vanligvis mye teknologi, alt fra trådløst nett til videokonferanseutstyr. Vi kan tilby alt dette og enda litt til, slik at kontoret ditt blir en moderne, fullt utstyrt arbeidsplass.

Eksempler på bruksområder

Lukkede kontorer

Åpne kontorlandskap

Konferanserom

Resepsjonsrom

Butikker

Storkjøkken og privatkjøkken

Pauserom

Postkontorer

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov.  Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.