Helsesentre

Adapteos modulbygg kan fungere som et helt helsesenter, komplett med legekontor, tannlege, laboratorium og helsestasjon. Modulbygg  kan brukes til midlertidige eller permanente formål. Lokalene er uansett like funksjonelle og velutstyrte som tradisjonelle helsesentre.

Vil du vite mer?

Vi vet hvordan man bygger et godt helsesenter

Målet vårt er å lage funksjonelle, attraktive og trygge lokaler til helsetjenester. Vi bygger på konstruksjonserfaringen vår og tar alle aspekter ved et velfungerende helsesenter med i betraktningen.

Ett viktig aspekt å vurdere er planløsningen, med andre ord hvordan bygget skal utformes. Vi sørger for eksempel for at helsestasjonen alltid ligger i en egen fløy med egen inngang, slik at babyer og småbarn som skal inn, slipper å passere gjennom de andre avdelingene.

Frihet til å velge

Leie eller eie?  Vi tilbyr ulike løsninger, basert på dine behov og ønsker.

Når du leier den plassen du trenger, er du bundet til bygget bare så lenge du trenger det. Hvis situasjonen endres, kan modulbygget demonteres og kjøres bort, og du slipper å forholde deg til det lenger. Dette gjør budsjetteringen for lokalene mye enklere. Adapteos modulbygg kan leies for en periode fra én dag til ti år. I dag er den gjennomsnittlige leieperioden rundt ett til fem år, men lengre leieperioder blir stadig mer populære.

Hvis du vil kjøpe bygget kan du velge mellom ulike finansiselle løsninger – les mer her.

 

Innvendig er det akkurat som et tradisjonelt helsesenter

Adapteos modulbygg kan ha én til tre etasjer, med heis og trapp. Byggene kan også utformes med høy grad av tilgjengelighet for pasienter og mobilt utstyr.

Innvendig kan lokalene deles inn i separate rom og åpne løsninger som dekker opptil 200 m2. Modulære helsesentre kan ha samme møbler og utstyr som tradisjonelle helsesentre – eller til og med litt ekstra, for eksempel moderne og komfortable venteromsmøbler.

En fleksibel og rask måte å få bedre plass til kommunale tjenester på

Et modulært helsesenter er en perfekt løsning når du trenger lokaler av høy kvalitet raskt. Det tar flere år å bygge et permanent bygg, mens et modulbygg kan oppføres i løpet av noen måneder.

Modulære helsesentre er lette å tilpasse etter endrede behov, selv i løpet av leieperioden. Slik kan kommunen for eksempel legge til mer plass og tilby sine øvrige tjenester på samme sted som helsesenteret.

Helsesentrene våre omfatter

Venteværelser

Resepsjonsrom

Undersøkelsesrom

Akuttmottak

Observasjonsavdeling

Laboratorier

Garderober

Kontorer

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov.  Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.