Permanente, skreddersydde og prefabrikerte fleksible byggeløsninger

Eie

Bygg for skoler, barnehager, kontor, helse eller eldreomsorg. Ser du etter et nytt nøkkelferdig lokale? Da har Adapteo løsningen for deg. Vi bygger hus for hele livssyklusen og gjør det med klimasmarte løsninger i tre. Vi har lang erfaring, og vi tar alltid utgangspunkt i dine forutsetninger når vi produserer høykvalitetsenheter i et fuktsikkert miljø.

Vil du vite mer?

Hvorfor bør du eie?

Vårt velprøvde konsept gir en mengde fordeler for deg som kunde. Våre løsninger er trygge, sikre, kostnadseffektive og fleksible. Byggetiden er kort, og du kan velge mellom å eie eller lease bygget. På den måten har bygget alltid en markedsverdi, uansett hva du bygger.

Adapteo tilbyr permanente, skreddersydde og prefabrikerte fleksible byggeløsninger til både offentlig og privat sektor. Vi tilbyr bygg til barnehager, skoler, kontorer eller andre behov du måtte ha.
Som et alternativ til å kjøpe, kan vi også tilby muligheten for langtidsleie med opsjon om kjøp etter endt leieperiode.

En enkel og smidig prosess

Alle våre bygg blir fremstilt gjennom en moderne og industriell prosess. Vi tar oss av montering på byggeplass, og vi tar selvsagt fullt ansvar frem til overtagelsen er gjennomført og brukstillatelser er på plass. Våre bygg og vår prosjektering oppfyller alle forskrifter og myndighetskrav, uansett om du er underlagt offentlig forvaltning eller ikke.

For deg innebærer det en enkel og smidig prosess samt et bygg med høy kvalitet som passer ditt behov. Ditt byggeprosjekt kan dessuten gjennomføres til en relativt lav kostnad. Det kaller vi for smart, moderne og fleksibelt!

Vi er med deg hele veien

For oss er det viktig at du føler deg trygg når du velger Adapteo som partner. Vi vet at fremtiden vil medfører store forandringer og vi vil gjerne være med å støtte deg i møte med disse endringene. Vi planlegger sammen med deg, før, under og etter.

Før byggestart: Vi planlegger, designer og utvikler løsningen sammen med dere. Vi har eksperter på alle områder i vårt team, slik at vi sammen enkelt kan gå fra ide til løsning. Før du vet ord av det, er bygget på plass.

Etter byggestart: Våre bygg blir effektivt satt opp, med høy kvalitet og bærekraft i fokus. Vi leverer raskt, og montering utføres svært effektivt og på kort tid. Dette minimerer tiden på byggeplass.

Kjøp av bygg

  • 1. Planlegging og design

  • All design og prosjektering tilpasses for å møte dine behov. Våre løsninger er komplette og nøkkelferdige bygg.

 
  • 2. Fleksibel finansiering

  • Du kan enten kjøpe eller inngå en langtids leiekontrakt som inkluderer opsjon om kjøp når leietiden er over.

 
  • 3. Leveranse og overtagelse

  • Vi blir alltid enige om eksakt overtagelsesdato – levering skjer gjerne innen 4-9 mnd. Vi har en industriell fremstillingsprosess i tørt innemiljø og optimaliserer tiden på byggeplass for å sikre rask levering.

 
  • 4. Tilleggstjenester

  • Vi kan tilby flere tilleggstjenester som gir økt verdi for dere – ta kontakt med oss for å vite mer!

 

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov.  Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.