Din partner for modulbygg til kontor, skole og barnehage

Din samarbeidspartner

Vi forstår dine behov og leder deg gjennom prosessen for å skape den beste løsningen. Å bygge krever samarbeid, og vi elsker å samarbeide. Vi vet at de beste løsningene kommer som et resultat av at design, konstruksjon og kunde- og brukerkrav sees i sammenheng for å finne den optimale løsningen for ditt spesifikke behov. Når du jobber med Adapteo, har du en partner som er villig til å gjøre alt vi kan for å løse de utfordringene du har. Vi leder deg gjennom prosessen fra start til mål, mens du kan nyte fasilitetene.

En partner som følger deg hele veien

Når du velger Adapteo, får du en partner som tar eierskap og støtter deg gjennom prosessen, fra planlegging, etablering, service og vedlikehold. Vi forstår hvilke utfordringer du og sluttbruker har, og vi vil være der for hjelpe deg gjennom prosessen med å få ditt modulære bygg på plass. 

Vi er proaktive, samarbeidsvillige og dedikerte

Du kan alltid stole på at vil være proaktive, samarbeidsvillige og dedikerte.  Vi tar oss tid til virkelig å forstå dine behov og guider deg frem til beste løsning. Vi jobber tett med både kunde, sluttbruker og eksterne partnere, og sammen finner vi den beste løsningen for deg og miljøet. Når du velger oss, kan du være sikker på å få et bredt spekter av fleksible og modulære byggeløsninger, samt service så lenge du har behov for det. I tillegg tilbyr vi fleksible finansielle løsninger som gir deg økonomisk frihet.   

Hvorfor velge    Adapteo?

  • En pålitelig partner til tusenvis av bedrifter og organisasjoner
  • Tilpasning og sirkularitet er innebygd i alle våre konsept
  • Bærekraftige løsninger som bygges i tre
  • Økonomisk frihet gjennom å leie, lease eller eie 

Hvorfor velge fleksible bygg fra Adapteo?

Adapteos bygg er designet for å forberede deg for fremtiden. Fordelen med å kunne tilpasse et bygg er fleksibilitet og friheten det gir. Når du velger Adapteo trenger du ikke vite hva du trenger. Med en løsning som kan tilpasses, kan du optimalisere bygget etter dine behov og løpende tilpasse deg de forandringene som måtte komme.  Når du ikke trenger plassen lenger, kan vi renovere og gjenbruke bygget igjen og igjen.