Modulære skolebygg fra Adapteo

Modulære skolebygg fra Adapteo

Bygg tilrettelagt for utvikling og læring

Moderne undervisnings- og læringsmetoder har skapt behov for funksjonelle rom som kan tilpasses etter behov. Har skolen vært utsatt for skader, eller ser dere en kommende plassmangel? Lei eller invester i et fleksibelt skolebygg. Vi hjelper med å finne en god løsning.

Vil du vite mer?

Slik kan et klasserom se ut.

Virtuell visning

Den moderne skolen er tilpasset både utvikling og læring. I dag stiller skolene store krav til et godt arbeidsmiljø for både elever og ansatte, og vi sørger for at disse kravene blir oppfylt. Vi ønsker å tilby et best mulig innemiljø med god luft, lyd og lys. Vi har for eksempel varmegjenvinning, tidsstyrt ventilasjon og sensorstyrt belysning, individuell varmeregulering og temperaturreduksjon om natten, i helgene og i ferier.

Med det store utvalget av våre moduler kan vi lett tilpasse og forandre skolebygget helt etter dine behov.

Mange barn, liten plass?

Da må dere
Adapteo.

Hvis jeg kunne bygge en skole, skulle den ha…

Vi ville finne ut om vi var så fleksible som vi trodde, så vi lot Emma på 6 år designe en skole akkurat som hun ville ha den. Våre fleksible bygninger kan endre størrelse og form slik at de passer til enhver situasjon, og vi er alltid åpne for nye idéer og måter å tenke på. Vi skal være fleksible uansett hva framtiden måtte bringe.

Funksjonelle lokaler med permanente fordeler - uansett løsning

Adapteos skolebygg er gode lokaler å lære i. De har høy kvalitet og er kostnadseffektive og tilgjengelige her og nå. La Adapteo dekke behovet for mer plass, så kan du bruke tiden din på undervisning og budsjettet ditt på undervisningsmateriell.

Vi leverer skolebygg på dine vilkår. Hvis du velger  å leie, kan bygget stå lenge du trenger det, og til og med tilpasses ytterligere i leieperioden. Med det store utvalget vårt av moduler kan vi bygge de rette lokalene for skolen din raskt, så du snart kan ta dem i bruk.

Et modulbygg trenger ikke å være en annenrangs løsning. Adapteo er stolt over å levere skolebygg med god luftkvalitet og mye naturlig lys, noe som gjør dem til bedre steder for læring.

Adapteos skolelokaler støtter moderne læring

Skoleelever tilbringer ikke lenger hele dagen ved den samme pulten, i det samme klasserommet og med samme lærer. Moderne undervisningsmetoder har skapt et behov for mer funksjonelle og tilpasningsdyktige lokaler som legger til rette for aktiv deltakelse. Adapteos skolelokaler kan bygges på den måten som er best for din skole!

Elevene og personalets helse kommer alltid først

Adapteo legger stor vekt på at skolelokalene skal være sunne og trygge. Innemiljøet er regulert i henhold til myndighetenes anbefalinger, for eksempel med hensyn til klimaanlegg og oppvarming.

Byggene er dessuten bærekraftig produsert, oppfyller alle de nyeste byggeforskriftene og kan bygges på en måte som gjør dem tilgjengelige og barrierefrie.

Åpen løsning eller separate klasserom

De valgte modulene blir satt sammen til opptil tre etasjer høye skolebygg. Du kan også velge å ha heis. Modulene kan kombineres på forskjellige måter, for eksempel til et L- eller U-formet bygg. Inne i bygget kan det være separate klasserom, en fullstendig åpen løsning eller en åpen løsning avdelt med møbler. Det er opp til deg og hva skolen din trenger!

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Spesialrommene våre omfatter

Kjemirom

Musikkrom

Gymnastikkrom

Skolekjøkken

Lærerværelse

Sløydrom

Kjøkken og spiseplass

Garderober

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

 

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov. Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.