Modulbygg for kontor

Modulbygg for kontor

Bygg kontorer med plass til utvidelse

Når virksomheten din vokser og du trenger mer fleksibel plass er Adapteos modulbygg for kontor det rette valget for deg. Du kan velge å leie eller kjøpe – uansett kan du raskt få bygget innbydende lokaler av høy kvalitet. Er du ute etter en midlertidig løsning, leier du dem bare så lenge du trenger dem. Oppdraget vårt er å hjelpe virksomheten din med å vokse, så fortell oss hva du trenger!

Vil du vite mer?

Plutselig behov for mer plass?

Da må dere
Adapteo.

Åpne og lyse kontorlokaler

Adapteos moderne kontor kan i stedet ha et stort, lyst og åpent kontorlandskap med plass til alle medarbeiderne. Alternativt kan alle ha hvert sitt kontor langs korridoren.

Ulike finansielle løsninger gir frihet

Ulike situasjoner krever ulike løsninger – hos oss gir vi deg frihet til å velge.

Hvis du leier lokalene, slipper du å bry deg med obligatorisk vedlikehold av bygget. Vi leier ut lokalene så lenge du trenger dem, og leieperiodene våre er fleksible, selv i kontraktsperioden.

Hvis du velger å kjøpe modulbygget kan dette løses gjennom leasing hvor bygget nedbetales over tid.  Du velger den løsningen som er best for deg.

Ideelle innendørsforhold og komfortabel innredning

Adapteos kontorer har ideelle innendørsforhold, for eksempel når det gjelder klimaanlegg, oppvarming, belysning og lydmiljø. Det viktigste for oss er at lokalene er sunne og trygge.

Komfortable og funksjonelle møbler og god interiørdesign styrker den samlede opplevelsen av interiøret. Med de rette møblene kan du skape ulike rom, fra åpne løsninger for samarbeid til skjermede kroker å slappe av i.

Bygg som kan tilpasses og utstyres med den nyeste teknologien

Det modulære kontorbygget til bedriften din blir bygget i én til tre etasjer. Du kan også velge å ha heis. Formen på bygget kan tilpasses etter tomten og behovene dine.

Et kontor trenger vanligvis mye teknologi, alt fra trådløst nett til videokonferanseutstyr. Vi kan tilby alt dette og enda litt til, slik at kontoret ditt blir en moderne, fullt utstyrt arbeidsplass.

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Eksempler på bruksområder

Lukkede kontorer

Åpne kontorlandskap

Konferanserom

Resepsjonsrom

Butikker

Storkjøkken og privatkjøkken

Pauserom

Postkontorer

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

 

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov.  Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.