Modulære bygg for eldreboliger fra Adapteo

Bygg eldreboliger for trivsel og trygghet

Det er ikke alltid så lett å forutse fremtidige behov, men med tilgang til fleksible bygg og moduler med store tilpasningsmuligheter har vi løsningen. Vi tilbyr lokaler for eldreomsorg og leiligheter for eldre med ulike behov. Adapteos moduler for eldreomsorg omfatter både normale leiligheter og fasiliteter for mer omfattende eldreomsorg.

Vil du vite mer?

Tradisjonelle leiligheter til eldre som kan bo selvstendig

For eldre mennesker som har god helse og kan bo selvstendig, tilbyr Adapteo boligbygg med trivelige leiligheter. I tillegg til individuelle boliger kan bygget inneholde ulike fellesrom som felles stue, bad og vaskerom samt en spisesal.

Når beboerne trenger mer omsorg, men fortsatt er i stand til å leve selvstendig, kan bygget tilpasses med lokaler til pleiepersonell. Kontorer, pauserom, garderober og storkjøkken kan legges til bygget.

Lokaler til tradisjonelle pleiehjem

Adapteo tilbyr også tradisjonelle pleiehjem til midlertidig eller permanent bruk i opptil ti år. Disse lokalene kan kan tilpasses slik pleiehjemmet vil ha dem. De kan for eksempel omfatte individuelle leiligheter eller rom med felles korridor, fellesbad, administrative lokaler, lege- og sykepleierkontorer, praktiske spisesaler og fellesområder for håndverk, mosjon og musikk.

Tilgjengelige bygg

Både leilighetsbygg og pleiehjem kan bygges i opptil tre etasjer. For å gjøre bygningene tilgjengelige er det heiser og ramper som oppfyller alle standarder for tilgjengelighet. I tillegg er det mulig å bygge interiøret uten terskler eller med tilgjengelige terskler.

Ekstra rekkverk kan legges til langs korridorene for ekstra støtte. Gulvbelegget er av sklisikker og slitesterk vinyl for å unngå sklifare og fall.

Sikkerhet for beboere og personale

I pleiehjem som behandler pasienter med hukommelsesforstyrrelser, er det særlig viktig å skape et trygt miljø for både beboere og personale. Godt planlagt tilgangskontroll, elektroniske og automatiske låsesystemer og rømningsdører sikrer et trygt og sømløst hverdagsliv.

I tillegg til låsesystemer og tilgangskontroll oppfyller Adapteos bygg alle forskrifter og krav om brannsikkerhet.

Våre bygg for eldreomsorg kan omfatte

Leiligheter eller boligrom

Bad og vaskerom

Lokaler til leger og sykepleiere

Storkjøkken og spisesaler

Kontorer

Fritidsrom

Felles oppholdsrom

Personalrom

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov.  Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.