C90

Vi har utviklet C90 modulene for å kunne møte de aller høyeste kravene innen lokaler. Dette er for dere som søker det beste – moderne teknikk, funksjonelle løsninger og nøye gjennomtenk design gjør at disse modulene holder markedets høyeste standard.

C90 -systemet holder høy internasjonal standard.  Lokalene er stilrene med granitgrå fasade i stenmateriale og har generøse vinduespartier. De passer derfor like godt i bymiljø med klassisk arkitektur så vel som i grønne parkmiljøer.

Å bygge i høyden er plassbesparende. Dette var viktig for oss når vi utviklet C90. Modulene kan settes i 3 etasjer noe som innebærer maximal størrelse selv der man har begrenset plass. Det gjør det mulig å etablere dere tett inntil eksisterende bygninger slik at man beholder nærheten til allerede etablerte bygg.

I tillegg er C90 utviklet for ennå mer effektiv montering og demontering. Dette er kostnadseffektivt såvel som tidsbesparende fordi vi kan ferdigstille lokalene på svært kort tid. C90 bestyr lokaler med det beste innenfor teknikk og innovasjon. Systemet er energieffektivt i ordets rette forstand. Høykvalitets isolering og varmevekslere gjør at lokalene ikke forbruker mer energi enn hva nyprodusksjon gjør i dag. I tillegg finnes energisparende funksjoner som sensorbasert belysning.Med C90 kan du være sikker på at funksjonalitet og miljø møter de høye kravene som stilles til bo- og arbeidsmiljø.

Takket være effektiv belysning i kombinasjon med god naturlig belysning får dere innbydende og lyse lokaler.   Prosjektdimensjonert ventilasjon – med eller uten kaldluft – gir et behagelig inneklima.  Alle vinduer har solbeskyttelsesglass og ved å velge kjølig (tilleggvalg) i kombinasjon med funksjonell solskjerming vil du oppnå best mulig inneklima under den varme årstiden.

Tekniske data

Gulvflate: 28 – 42 m2

Lengde:  9 600, 10 700 mm

Bredde: 2 960, 3 035, 3950 mm

Høyde: 3 470 mm

Innendørs høyde:  2 700 mm

Vekt: 6 – 11 ton

c90

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov.  Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.