En moderne boligrigg

Innkvartering

Det å skulle bo i midlertidige håndverksboliger er for mange fylt med mange fordommer. Disse fordommene hører fortiden til – fra den gangen man kalte det for brakker eller skur.

Dagens fleksible modulenheter som Adapteo bruker til håndverksboliger lever opp til alle gjeldene byggforskrifter. Forskjellen fra et permanent bygg er at et modulbygg fra Adapteo er midlertidig og kan flyttes, men alt grunnleggende hva gjelder kvalitet og inneklima, vil være det samme som man finner i ethvert annet nybygg.

Den økonomiske fordel er, at man unngår unødvendig kapitalbinding, idet det er snakke om langtidsleie. Og holdbarheten er opp til 20 år, der anvendte materialer er holdbare, slitesterke og som er tenkt å gi best mulig inneklima.

Vil du vite mer?

Adapteo er spesialister på innkvartering

Vi har mange års erfaring i rådgivning og etablering av boligrigger– i alle de nordiske landene. Med oss som leverandør, kan vi bistå i prosjektarbeidet fra start til slutt og ta ansvar for, at gjeldende byggforskrifter overholdes, samt hele byggesak- og myndighetsbehandlingen.

Lagerførende

Adapteo er lagerførende, og kan i løpet av få måneder etablere en fullverdig boligrigg med alle moderne fasiliteter. En slik innkvartering kan bygges opp av flere modultyper- F60, C40, C40RED eller C90.  De kan fungere som projektkontor, boliger med eget eller felles badeværelse, kjøkken, oppholdsrom og innredes med soverom til 1-2 personer.

Vi tilbyr en omfattende serie av standardmoduler, som kan løse de fleste behov for beboelse, men vi tilbyr også kundetilpassede løsninger, som tar hensyn til nettopp dine behov.

Fordelen med en Adapteo boligrigg

  • Sikrer ordnede forhold
  • Felles kantine med sunn mat
  • Bedre sammenhold og kameratskap
  • Ingen unødig kapitalbinding
  • Byggeprojektets håndverkere samlet på ett sted
  • Lettere kommunikasjon med alle
  • Økt fellesskap blant håndverkerne

Vi hjelper deg med å bygge fleksibelt

Kontakt oss for mer informasjon eller kyndig veiledning. Vi finner den ideelle løsningen til dine spesifikke byggebehov.