Modulære bygg for boliger fra Adapteo

Bygg boliger som er gode å bo i

Uansett om du trenger mer plass til studenter, bygningsarbeidere, eldre eller personer som får pusset opp leiligheten sin: Adapteo tilbyr trivelige og hjemmekoselige boliger raskt og trygt.

Vil du vite mer?

Fra ettroms- til familieleiligheter

Adapteos fleksible modulbygg kan ha alle typer leiligheter, fra ettromsleiligheter til store familieleiligheter. De modulære leilighetene har dessuten alle de rommene du trenger i en vanlig hverdagsbolig: soverom, velutstyrt kjøkken, bad, stue og entre. Alle leilighetene er trivelige, innbydende og fulle av naturlig lys.

Akkurat som et permanent bygg

Adapteos bygg kan ha én til tre etasjer med heis og trapp. De oppfyller også de samme byggeforskriftene som tradisjonelle permanente bygg. Inne i Adapteos modulære leilighet legger du ikke engang merke til at den er noe annerledes enn en leilighet i et tradisjonelt permanent bygg.

Trivelig bolig i et tradisjonelt miljø

Vi legger stor vekt på å tilby sunne og trygge boliger. Optimal bruk av klimaanlegg, oppvarming og belysning samt et godt lydmiljø legger til rette for et ideelt innemiljø, slik at beboerne har det så komfortabelt som mulig i sitt nye hjem.

Perfekt løsning når du trenger et kvalitetsbygg raskt

Adapteos modulboliger er den perfekte løsningen når du trenger et kvalitetsbygg innenfor en stram tidsfrist. Løsningen er like perfekt hvis behovet bare er midlertidig. Du kan leie bygget så lenge du trenger det. Hvis situasjonen endres, kan bygget og leieavtalen tilpasses de nye behovene dine.

Grønne boliger

Alle Adapteos boligbygg er bærekraftige.  Vi har en sirkulære forretnings modell og har høyt fokus på effektiv ressursutnyttelse.

Hovedmengden av våre moduler er bygget av tre, er energieffektive og kan utstyres med ulike funksjoner som sikrer lavt strømforbruk. Modulene er godt isolert og konstruert for nordisk klima. Inne i byggene bruker vi lavutslippsmaterialer.

Leier du bygget,  fjerner vi det og bruker modulene om igjen et annet sted.

Du kan lese mer om vår bærekraftprofil her.

Enkel budsjettering og bekymringsfritt vedlikehold

Adapteos modulbygg er en kostnadseffektiv måte å skaffe nye boliger på. Siden du leier, slipper du uventede byggrelaterte utgifter og obligatorisk vedlikehold. I leieperioden tilbyr vi en profesjonell vedlikeholdstjeneste.

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

 

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov.  Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.