Tilpasningsbare modulbygg fra Adapteo

Lei eller bygg med kvalitetsløsninger

Tilpasning er grunnpilaren i alle våre konsepter. Vi kan tilby høykvalitetsløsninger for bare noen dager eller på ubestemt tid. Våre løsninger er basert på en modulær og sirkulær byggeteknikk og kan tilpasses når behovene endrer seg. Uansett om du trenger å ekspandere, renovere, flytte eller har andre behov, tilpasser vi byggene våre med riktig funksjonalitet – på dine premisser. Med industriell produksjon og fokus på effektiv ressursutnyttelse kan vi tilby en rask etableringsprosess og bidra til en bærekraftig fremtid. Våre bygg er bra for både mennesker og planeten.

Hvorfor velge Adapteo?

Tilpasningsevne

Fleksibilitet er et innebygd konsept i alle våre løsninger. 

Skreddersydd timing

Om det bare er for dager eller en permanent løsning – du velger det som passer for deg. 

Økonomisk frihet

Våre løsninger vil passe – uansett om du vil leie, lease eller eie.

Førsteklasses utvalg

Vi mener du fortjenr det beste. Derfor levrer vi kun topp kvalitet.
  1. 1 Tilpasningsevne
  2. 2 Skreddersydd timing
  3. 3 Økonomisk frihet
  4. 4 Førsteklasses utvalg

Våre bygg

Vårt mål er å tilby attraktive, bærekraftige og fleksible løsninger for alle, og vi ønsker å gjøre dette i samarbeid med dere.  Sammen går vi gjennom prosessen steg for steg. Vi identifiserer behov, hjelper dere med byggesøknad, valg av energieffektive løsninger til vedlikehold og avslutning når den tid kommer. Uansett hvor komplekse løsninger du trenger – vi er her for hjelpe deg.

LØSNINGER FOR Å LEIE

Hvorfor skal du leie og hvordan foregår leieprosessen?

Les mer her

LØSNINGER FOR Å EIE

Ønsker du en permanent løsning?  

Les mer her

Les mer om hvordan vi har hjulpet våre kunder

Elever og ansatte ved en rekke videregående skoler i Viken tilbringer hverdagene i bygg fra Adapteo. En rammeavtale gjø...

Etter hvert som samfunnet utvikler seg og demografien endres, blir det en stadig større utfordring å forutsi behovet for sosial ...

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov. Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.