OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Østerås barnehage

Bærum kommune ønsket å utvide barnehage kapasiteten i Østerås regionen. Moduler av typen Kubik ble løsningen for et midlertidig barnehage prosjekt.

Ferdig utvidet så består barnehagepaviljongen av 47 stk. moduler benyttes til 4 avdelinger med lekerom og kjøkken samt separat grov-garderobe løsning.

Det er også en separat avdeling for administrasjonen med god plass til personalet med møterom, kontorer, lager og toaletter.

– Vi er veldig godt fornøyd med den løsningen. Bygget er lyst og trivelig og passer godt til vår virksomhet.

– Utleie-/driftsavtalen har bidratt til å få en trivelig barnehage ved at de passer godt på bygget og de tekniske installasjonene.Våre henvendelser angående bygget blir alltid hurtig fulgt opp. Dette har gitt en stabil drift uten noen form for større forstyrrelser/problemer. Det gir oss en trygghet for at bygget er i tipp topp stand til enhver tid.

– Vi får en trygg og sikker arbeidsplass og barna et godt oppholdssted.

Unny Varfjell
Styrer


Fakta:

System : KUBIK

  • Bærum kommune
  • 47 moduler
  • 1316 m2

Aktuelt

Rask prosess løste utfordringen med eldreboliger i Laholm

Etter en rekordrask prosess sammen med Adapteo har Laholm kunne nå 40 nye eldreboliger til sin disposisjon. Dette var en ...

Felleskjøpet fikk fleksible kontorløsninger med hjelp fra Adapteo

Da Felleskjøpet skulle utvikle nytt forretningssystem, var de avhengig av å hente inn eksterne konsulenter. Ikke alle fikk plass på ...