Aktuelt

Adapteo Group er tildelt en gullmedalje av EcoVadis

  • 1 min lesning

Adapteo

EcoVadis er en internasjonalt anerkjent leverandør av bærekraftsvurderinger, og har tildelt Adapteo Group en gullmedalje for vårt arbeid innen bærekraft; Dette betyr at Adapteo nå er blant topp 5 % av alle vurderte selskaper globalt.

Adapteo Group er tildelt en gullmedalje av EcoVadis

Dette er en fantastisk prestasjon av teamet og gruppen som helhet, og jeg er så stolt over å være en del av dette selskapet med flinke mennesker.

– Lina K Wiles, Chief Sustainability Officer

Dette er Adapteos første EcoVadis-vurdering på konsernnivå, og det å oppnå gullstatus beviser at det lønner seg å fokusere på bærekraft i virksomheten vår. EcoVadis blir ofte sett på som verdens mest pålitelige leverandør av bærekraftsvurderinger for bedrifter. Med mer enn 100.000 selskaper fra alle sektorer som vurderes globalt, setter det standarden for bedriftsvurderinger innen bærekraft. Formålet med EcoVadis er å fremskynde endringer hos bedrifter ved å tilby en omfattende, internasjonal målestokk for beste praksis.

«EcoVadis gullmedalje bekrefter vårt engasjement og prestasjon innen sosial og miljømessig ansvarlig forretningspraksis, der vi ønsker å lede an og påvirke vår bransje. Bærekraft er innebygd i vår strategi og målsetninger, og denne vurderingen gir oss, våre kunder og partnere ytterligere tillit til vårt bærekraftsarbeid som den ledende leverandøren i bransjen.

 

– Johanna Persson, President og CEO i Adapteo Group.

EcoVadis-vurderingen gir en analyse basert på leveransen vår og et veikart med forslag til kontinuerlig forbedring. Vi har en enorm fordel ved å tilby en sirkulær forretningsmodell for å hjelpe kundene våre med deres plassbehov. Og for å være fullstendig sirkulære – fra fornybare og bærekraftige råvarer til et evig liv etter døden for produktene som vi har forpliktet oss til i våre bærekraftsmål – må vi fortsette å utvikle oss. EcoVadis-vurderingen gir oss et godt veikart for ytterligere forbedringer ettersom den tydeliggjør vår nåværende posisjon og styrer prioriteringene de neste årene.

Kort om EcoVadis

Ecovadis-vurderingen er basert på FNs Global Compacts ti prinsipper, International Labour Organization (ILO) konvensjoner, Global Reporting Initiative (GRI) standarder og ISO 26000 standarden. Den evaluerer 21 bærekraftskriterier på tvers av fire kjernetemaer: Miljø, Arbeid og Menneskerettigheter, Etikk, og Bærekraftige anskaffelser.

Adapteos syn på bærekraft

Vår bransje er ikke noe unntak, og vi har tenkt til å gå foran med en sirkulær forretningsmodell og bærekraftige bygg som løsning for både samfunn og miljø. Vår ambisjon er å bli et av de mest bærekraftige selskapene i bransjen og ta ledelsen innen vårt felt.