Aktuelt

Adapteo donerer boliger til internt fordrevne i Ukraina

  • 1 min lesning
Adapteo donerer moduler til Ukraina

Adapteo

Adapteo donerer 68 moduler til Ukraina for å tilby sårt tiltrengte boliger til internt fordrevne ukrainere. Dette er moduler som kan tilpasses og som tilbyr sikkerhet og fleksibilitet til enkeltpersoner og familier med akutt behov for bolig. Modulbyggene kan flyttes og gjenbrukes etter hvert som lokalsamfunnene gjenoppbygges.

Midlertidige boliger blir hjem for Ukrainere
 
Adapteo har valgt å ta konkrete grep for å støtte Ukraina i disse utfordrende tidene ved å donere 68 moduler tilsvarende 2.722 m2. Disse bygningene vil fungere som midlertidige boliger for ukrainere som er fordrevet av den pågående krigen, og tilbyr praktisk og umiddelbar støtte der det er mest nødvendig.

– Vi forstår hvor viktig det er for enkeltpersoner og familier å ha et sted de kan kalle hjem – et sted som tilbyr komfort, sikkerhet og verdighet. Våre modulbygg er designet med tanke på fleksibilitet og gjenbruk, slik at de kan tilpasses for å møte samfunnets skiftende behov. Vi håper at disse enhetene vil gi fordrevne ukrainere ikke bare midlertidig ly, men også et grunnlag for å gjenoppbygge livene deres, sier Johanna Persson, VD og konsernsjef i Adapteo Group.

Levert i samarbeid med den svenske civilforsvarsmyndighed

I samarbeid med den svenske sivilforsvarsmyndigheten (MSB) jobber Adapteo for å sikre en god og sikker leveranse av disse enhetene. Så snart de er levert, vil de lokale myndighetene i Ukraina sammen med blant annet arkitekter, tilpasse og renovere disse modulene for best mulig å møte de spesifikke behovene til de som er fordrevet av krigen.

Ettersom situasjonen i Ukraina fortsetter å utvikle seg, er Adapteo klare til å gi ytterligere støtte der det er mulig. Dette initiativet er en del av Adapteos bredere forpliktelse til å være en ansvarlig forretningspartner og støtte sosial infrastruktur med donasjon av fleksible modulære løsninger.

For ytterligere informasjon, kontakt: 

Zoey Tsopela
+46 70 750 2480
zoey.tsopela@adapteo.com