Aktuelt

4 grunner til å velge en fleksibel bygningsløsning

  • 1 min lesning

Adapteo

4 grunner til å velge en fleksibel bygningsløsning

Stadig flere velger å sikre sitt fremtidige plassbehov gjennom modulære bygningsløsninger.

Fleksible bygninger er en vinn/vinn-situasjon for kommunene, mener Hugo Oftedal, New Markets and Commercial Development i Adapteo Group.

Norge er i vekst. Hvert år vil stadig flere trenge et tilbud fra det offentlige. Tilstanden på disse fasilitetene er i ofte dårlig. En rapport fra Rådgivende ingeniørers forening (RIF) publisert i juli 2019 viste et vedlikeholdsetterslep på fylkeskommunale- og kommunale bygg på til sammen 160 milliarder kroner.

Det er her bedrifter som Adapteo kommer inn. Adapteo bygger, leier ut og selger fleksible bygg til blant annet skoler, barnehager, kontorer, bolig, omsorg og event.

– For mange kommuner er det vanskelig å være forberedt på behov som oppstår raskt og uforutsigbart. Da blir fleksible løsninger ofte redningen. Vi får helt enkelt en viktigere rolle i samfunnet, sier Hugo Oftdal, New Markets and Commercial Development i Adapteo Group.

Hugo Oftedal mener at bygg som kan tilpasses vil kunne bli en vinn/vinn-situasjon for kommunene. De fleksible, modulære byggene kan både løse kommunens akutte behov og samtidig være bærekraftig. Oftedal løfter frem fire grunner for å bygge modulært.

1. God tilgjengelighet gir trygghet.

2. Gunstige finansieringsløsninger

3. Riktig materialvalg og mindre svinn

4. En sirkulær livssyklus

Dele

share on facebook

share on twitter

share on linkedin

Aktuelt

Adapteo Group er tildelt en gullmedalje av EcoVadis

Nyhet Tirsdag 5 Desember 2023

Modulbygg løser plassutfordringer på sykehuset Østfold

Søndag 12 November 2023

info.no@adapteo.com
+47 322 73 030

Adapteo
Strømsø Torg 9
3044 Drammen