Våre produkter

Adapteo har et bredt utvalg moduler som passer til mange formål.   Alt fra korttidsleie til permanente bygg.

Modulene gir stor valgfrihet når det gjelder funksjonalitet, planløsninger, antall etasjer, utstyr og tilvalg. Med andre ord, dere får fleksible og effektive lokaler som dere kan trives i, både i dag og i morgen.

C40

Modulsystemet C40 gir deg komforten og kvaliteten til en permanent bygning med frihet til å tilpasse den til dine behov.

Les mer

C90

C90 er vår nyeste modulserie. Dette er flyttbare lokaler for skole, barnehage, kontor og bolig utviklet i Skandinavia for skandinaviske forhold.

Les mer

Kloss

KLOSS-systemet er utviklet i samareid med skolepersonale, foreldre og elever. Resultatet er funksjonelle og trivelige skolepaviljonger av høy standard.

Les mer

Kubik

KUBIK gir større muligheter for tilpassede planløsninger i landskap eller individuelle rom.

Les mer

Ta kontakt

Vi begynner med å lytte

Adapteo begynner alltid med å lytte. Vi hjelper deg med å velge mellom de ulike alternativene, slik at du får nøyaktig det du trenger, på det stedet og tidspunktet du trenger det. Den bransjeledende kompetansen vår støttet av lokal tilstedeværelse betyr at du kan stole på oss – ikke bare når det gjelder pålitelig levering, men også som en samarbeidspartner som hjelper deg hele veien.