Skoler og barnehager

Når skolen eller barnehagen trenger mer plass, kan Adapteo tilby en ideell løsning tilpasset dine behov. Vi leverer moderne modulbygg som er trygge, sunne og innbydende. Byggene leies ut på dine vilkår, så lenge du trenger dem.

Adapteo er stolt over å levere bygg med god luftkvalitet og mye naturlig lys, noe som gjør dem til et bedre sted for lek og læring.

Skoler

Adapteos modulbygg for skoler er konstruert for å oppfylle kravene til moderne skolelokaler. De er fulle av naturlig lys, har god inneluftkvalitet og et dempet lydmiljø. Bygget kan omfatte blant annet tradisjonelle klasserom, tilpassede klasserom, garderober, storkjøkken og åpne romløsninger.

Barnehager

Adapteos modulære barnehagebygg er komfortable og morsomme lokaler for barn å tilbringe dagen sin i. Adapteo har også tatt hensyn til personalet og sørget for et trygt, sunt og funksjonelt miljø for både barn og voksne. Adapteos barnehagebygg har alle de ulike fasilitetene som behøves i en vanlig barnehage.

Ta kontakt

Vi begynner med å lytte

Adapteo begynner alltid med å lytte. Vi hjelper deg med å velge mellom de ulike alternativene, slik at du får nøyaktig det du trenger, på det stedet og tidspunktet du trenger det. Den bransjeledende kompetansen vår støttet av lokal tilstedeværelse betyr at du kan stole på oss – ikke bare når det gjelder pålitelig levering, men også som en samarbeidspartner som hjelper deg hele veien.