Leie

Space to grow

Leie av modulbygg er en moderne, miljøvennlig og økonomisk måte å skaffe seg mer plass på raskt. Adapteo kan leie deg den plassen du trenger, så lenge du trenger den. Og hvis situasjonen endres, kan vi tilpasse bygget og leieperioden etter dine skiftende behov.

Hvorfor bør du leie?

Når du leier et modulbygg, slipper du å bry deg med obligatorisk vedlikehold av bygget. Samtidig får du frigjort kapital som du kan bruke på kjernevirksomheten, siden du slipper å investere tungt i et permanent bygg. Når du leier et modulbygg, får du også plassen mye raskere enn med et nytt, permanent bygg.

Tilpasset leieperiode

Vi leier deg den plassen du trenger, nøyaktig så lenge du trenger den. Leieperioden kan vare fra noen dager til flere tiår. Og hvis situasjonen endres, kan modulbygget også endres. Vi kan legge til mer plass eller ta bort plass som du ikke trenger lenger, selv i løpet av leieperioden.

Vi tenker grønt

Modulbygg er et miljøvennlig alternativ. Når du ikke trenger bygget lenger, kan det gjenbrukes på et annet sted. Dessuten er modulene våre energieffektive og konstruert for nordisk klima, med tilstrekkelig oppvarming og isolasjon.

Hvordan fungerer leieprosessen?

01

Kontakt oss

Å ta kontakt med oss er det første skrittet mot å få den plassen du trenger. Vi lytter til og samarbeider med deg for å lage et bygg som passer perfekt for behovene dine. Du får din egen kontaktperson som veileder deg gjennom hele prosessen.

02

Utforming av bygget

Vi konstruerer det bygget du trenger, tilpasser det etter dine ønsker og bygger det i samsvar med alle bygge- og helseforskrifter.

03

Levering og bygging på stedet

Vi leverer modulene på byggeplassen til avtalt tid, monterer dem og rydder opp på byggeplassen etterpå.

04

Siste detaljer og sluttinspeksjoner

Når bygget er ferdig, innreder vi det og forsikrer oss om at alt er på plass. Vi tar oss også av alle sluttinspeksjonene og gir deg nøklene til et ferdig bygg.

05

Vedlikehold i leieperioden

Vi tar oss av alt byggrelatert vedlikehold, og du får tilgang til en døgnkontinuerlig vedlikeholdstjeneste i hele leieperioden.

06

Demontering og fjerning av moduler

Når du ikke trenger modulbygget lenger, demonterer vi det og kjører det bort, slik at du sitter igjen med en ryddet tomt.

Ta kontakt

Vi begynner med å lytte

Adapteo begynner alltid med å lytte. Vi hjelper deg med å velge mellom de ulike alternativene, slik at du får nøyaktig det du trenger, på det stedet og tidspunktet du trenger det. Den bransjeledende kompetansen vår støttet av lokal tilstedeværelse betyr at du kan stole på oss – ikke bare når det gjelder pålitelig levering, men også som en samarbeidspartner som hjelper deg hele veien.