Aktuelt

Spennende konseptløsning for informasjonssenteret til Follobaneprosjektet

  • 1 min lesning

Adapteo

BaneNor ønsket i utgangspunktet en løsning bestående av stålkontainere, noe Adapteo ikke kunne levere. Istedenfor ble det foreslått en løsning basert på våre standard trehusmoduler, men med tilpasninger. Dette innebar en komplett fasade-endring, utvendig og innvendig. Adapteo samarbeidet tett med Modus Design for å komme frem til en god løsning. Informasjonssenteret skulle inneholde informasjon om Follobaneprosjektet gjennom utstillinger og visuell kommunikasjon.

Kommunikasjonssjef i Follobaneprosjektet/Bane NOR, Kathrine Kjelland, forteller at infosenteret allerede har rukket å bli populært blant besøkende, og at tilbakemeldingene er positive både hva gjelder bygget og innholdet.

I tillegg til infosenteret var det behov for ytterligere kontorplasser. Løsningen ble en 3 etg kontorbygning av til sammen 48 moduler som skulle gi ca bl.a 55 arbeidsplasser, møterom, konferanserom og resepsjon. Pga plassutfordringer måtte bygget settes opp i vinkelløsning ved siden av Infosenteret.

Les mer i artiklen fra Byggindustrien

Vi åpnet rett etter påske og har hatt veldig mange gruppebesøk så langt.

Senteret er åpent for alle og så langt har både naboer, publikum som skal bruke kollektivtilbudet, entreprenører, fagmiljøer, studenter og flere grupper fra Bane NOR besøkt senteret

Kathrine Kjelland
Kommunikasjonssejf i Follobaneprosjektet