Aktuelt

Læringsverkstedet

  • 1 min lesning

Adapteo

Læringsverkstedet

«Det har vært viktig for oss at modulene har teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk som en forsikring på at bygget imøtekommer kravene i TEK 10.»

Læringsverkstedet har en eksisterende barnehage i Skoger kommune og ønsket å rive denne for å kunne bygge en helt ny. Løsningen ble en midlertidig barnehage mens det gamle bygget rives og sette opp et helt nytt bygg. 18 stk moduler benyttes til 3 avdelinger med garderober, lekerom og kjøkken. Det er også god plass til personalet med møterom, kontorer og eget personalrom.

– Vi er veldig godt fornøyd med tidligere leverte midlertidige løsninger fra Temporent. Vi valgte derfor igjen Temporent til denne leveransen til Skoger.

– Bygget er lyst og trivelig og passer godt til vår virksomhet. Temporent har også bidratt sterkt til å få opp bygget så hurtig som mulig, ved å ta hånd om hele byggesaken samt grunnarbeider og utomhusarbeider. Det har også vært viktig for oss at modulene har teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk som en forsikring på at bygget imøtekommer kravene i TEK 10 og at det da er i henhold til lover og regler. Dette gir en trygg og sikker arbeidsplass og ikke minst et godt oppholdssted for barna.

Karl Rossland
Prosjektutvikler Læringsverkstedet AS

Fakta:

System : KUBIK

Sted: Skoger

18 moduler

504 m2

Aktuelt

Adapteo Group er tildelt en gullmedalje av EcoVadis
Nyhet Tirsdag 5 Desember 2023

Modulbygg løser plassutfordringer på sykehuset Østfold
Søndag 12 November 2023

info.no@adapteo.com
+47 322 73 030

Adapteo
Strømsø Torg 9
3044 Drammen