Aktuelt

Aktuelt

  • 1 min lesning

Adapteo

```html

Samtycke

Information

Denna webbplats använder cookies

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.

Godt samarbeid reddet driften ved Kämpasten konferanse senter

Når en brann skapte en vanskelig situasjon, gikk Stockholm School of Economics i samarbeid med Tengbom arkitekter og Adapteo for å gjøre det mulig å fortsette driften med en midlertidig, fleksibel løsning. Vi vet at de beste løsningene blir skapt når design, konstruksjon, kunde- og brukerperspektiv kombineres. På den måten finner man den mest optimale løsningen på helt spesifikke behov. Dette prosjektet er et godt eksempel på hvordan dette ble løst i praksis.

Bare noen uker før skolestart ble skolens konferansesenter total ødelagt i brann.  The Stockholm School of Economics bestemte seg da for å gå i samarbeid med Tengbom arkitekter og Adapteo for å finne en løsning for videre drift i en midlertidig og fleksibel bygning.

I det nye fleksible bygget finner vi i dag en stor restaurant og et profesjonelt kjøkken som kan servere opp til 100 gjester, både frokost, lunsj og middag.  I tillegg finnes det en salong over restauranten hvor man kan slappe av  og være sosial.  To peiser bidrar til en lun og hyggelig atmosfære.

«Det mest spektakulære er glassveggen mot vannet – hele 36 meter totalt, så og si fra gulv til tak»,  sier Ulf Sevborn, Prosjekt utvikler hos Adapteo.

Vi er så glade for å kunne ønske velkommen tilbake til alle våre deltakere her på Kämpasten, takket være disse unike, premium fleksible enhetene fra Adapteo, sier Margareta Axelsson, Direktør Campus and Purchase, SSE Executie Education.

Adapteo Group er tildelt en gullmedalje av EcoVadis

Nyhet Tirsdag 5 Desember 2023

Modulbygg løser plassutfordringer på sykehuset Østfold

Søndag 12 November 2023

info.no@adapteo.com

+47 322 73 030

Adapteo

Strømsø Torg 9

3044 Drammen

Belgium

Nederlands

Lietuvos

Eesti

Suomi

Dansk

Norsk

Deutsch

Svenska

English

```