Aktuelt

Aktuelt

  • 1 min lesning

Adapteo

Felleskjøpet fikk fleksible kontorløsninger med hjelp fra Adapteo

Da Felleskjøpet skulle utvikle nytt forretningssystem, var de avhengig av å hente inn eksterne konsulenter. Ikke alle fikk plass på hovedkontoret, men sammen med Adapteo fant de en fleksibel løsning på problemet.

«Vi er veldig fornøyde med denne løsningen. Lokalene gir oss det vi trenger for en kortere periode, og samarbeidet med Adapteo har fungerte sømløst og smertefritt.» – Anne Mette Sjøvik, driftsansvarlig på Felleskjøpets hovedkontor

Felleskjøpets hovedkontor ble bygd så sent som i 2014. Her sitter omkring 300 ansatte i moderne og egnede lokaler. Da de i 2017 startet arbeidet med å innføre et nytt forretningssystem endret behovene seg for midlertidige kontorplasser.

– Et stort prosjekt av denne typen krever eksterne ressurser for en lengre periode. Vi ble rundt 60 ekstra personer som jobbet på kontoret, og i begynnelsen satt de i samme lokaler med oss, noe som viste seg å ikke fungerte optimalt. Vi hadde helt enkelt ikke plass, sier Anne Mette Sjøvik, driftsansvarlig på Felleskjøpets hovedkontor.

Det var tydelig at de var tvunget til å finne en annen løsning. Den løsningen leverte Adapteo i form av 350 m2 fleksible kontorlokaler som ble satt opp i direkte forbindelse til hovedkontoret, på en tomt som Felleskjøpet leier av kommunen.

– Løsningen er veldig praktisk, sier Anne Mette Sjøvik. – Nå får konsulentene jobbe i ro og mak i egne lokaler. Samtidig trenger vi bare å gå rett over gaten for å treffe dem.

De fleksible lokalene medfører også en serie andre fordeler sammenlignet med alternativet, som hadde vært å innlosjere konsulentene i lokaler et annet sted i byen. Nærheten betyr at de slipper å bruke tid og penger på reiser. Reiser som dessuten hadde betydd en økt belastning på miljøet.

Felleskjøpet leier lokalene av Adapteo. Dessuten leier de møblene og all innredning. Under prosjektets gang har Adapteo også vært behjelpelige med tilpasninger for å optimere rommene, blant annet ved å bygge om kontorplasser til møterom.

Når prosjektet med nytt forretningssystem er ferdig og konsulentene ikke trengs lenger, kommer Adapteo og henter kontorenhetene med møbler og alt. Enhetene vil da bli tilpasset på nytt for å kunne gjøre nytte et annet sted.

Vi er veldig fornøyde med denne løsningen, sier Anne Mette Sjøvik. – Lokalene gir oss det vi trenger for en kortere periode, og samarbeidet med Adapteo har fungerte sømløst og smertefritt.

Aktuelt

Alle artikler

Adapteo Group er tildelt en gullmedalje av EcoVadis

Nyhet Tirsdag 5 Desember 2023

Modulbygg løser plassutfordringer på sykehuset Østfold

Søndag 12 November 2023

info.no@adapteo.com

+47 322 73 030

Adapteo
Strømsø Torg 9
3044 Drammen

Belgium

Nederlands

Lietuvos

Eesti

Suomi

Dansk

Norsk

Deutsch

Svenska

English

Våre bygg

Om oss

Facebook

Linkedin