Aktuelt

Aktuelt

  • 1 min lesning

Adapteo

Adapteo med ny rammeavtale for skolebygg i Oslo kommune

Adapteo har inngått en rammeavtale med Oslo kommune om levering av midlertidige skolebygg i hele Oslo-regionen frem til 2022. Rammeavtalen med Undervisningsbygg Oslo KF starter i august 2020 og strekker seg over en toårsperiode med opsjon på to års forlengelse. Adapteo er en av fire leverandører som har fått ny rammeavtale for midlertidige skolebygg.

– Vi er veldig stolte av å være en del av denne nye rammeavtalen og som leverandør av kvalitetsbygg til en så viktig samfunnsfunksjon som skolene i hele Oslo-regionen. Fleksible bygninger med pedagogiske kvaliteter, god akustikk og et godt arbeidsmiljø for lærere utgjør en viktig forskjell, sier Hugo Oftedal, Managing Director, i Adapteo Norge.

Oslo kommune skal bygge ut en rekke eksisterende skoler, renovere eldre bygningsmasse og bygge nye skoler for å møte den økende befolkningen. Det øker behovet for fleksible og midlertidige bygg frem til 2022. Rammeavtalen Oslo kommune har gjort med Adapteo gjør innkjøpsprosessen effektiv og forutsigbar.

- Undervisningsbygg utvikler og forvalter Oslo kommunes skole- og undervisningseiendommer og leverer kvalitative og bærekraftige skolebygg. Vi har høye forventninger og stiller strenge krav til våre leverandører og Adapteo møter våre behov, sier Magnus Wien Klæboe, seksjonsleder i Undervisningsbygg.

Adapteo bygger, leier ut og selger tilpassede bygg for utdanning og helse/omsorg. For å oppfylle kravene fra Oslo kommune, har Adapteo designet en bygningsløsning som gir elevene i Oslo-skolen gode læresteder mens skolene er under bygging og oppgradering.

For mer informasjon:

Hanna Wennberg, Senior Vice President Marketing, Communication & Sustainability,

+46 76 256 10 62, hanna.wennberg@adapteo.com

Aktuelt

Adapteo Group er tildelt en gullmedalje av EcoVadis

Nyhet Tirsdag 5 Desember 2023

Modulbygg løser plassutfordringer på sykehuset Østfold

Søndag 12 November 2023

info.no@adapteo.com

+47 322 73 030

Adapteo
Strømsø Torg 9
3044 Drammen