Utdanning

Når skolen eller barnehagen trenger mer plass, kan Adapteo tilby en ideell løsning tilpasset dine behov. Vi leverer moderne modulbygg som er trygge, sunne og innbydende. Byggene leies ut på dine vilkår, så lenge du trenger dem.

Adapteo er stolt over å levere bygg med god luftkvalitet og mye naturlig lys, noe som gjør dem til et bedre sted for lek og læring.

Vil du vite mer?

Skoler

Adapteos modulbygg for skoler er konstruert for å oppfylle kravene til moderne skolelokaler. De er fulle av naturlig lys, har god inneluftkvalitet og et dempet lydmiljø. Bygget kan omfatte blant annet tradisjonelle klasserom, tilpassede klasserom, garderober, storkjøkken og åpne romløsninger.

Barnehager

Adapteos modulære barnehagebygg er komfortable og morsomme lokaler for barn å tilbringe dagen sin i. Adapteo har også tatt hensyn til personalet og sørget for et trygt, sunt og funksjonelt miljø for både barn og voksne. Adapteos barnehagebygg har alle de ulike fasilitetene som behøves i en vanlig barnehage.

Vi hjelper deg å tilpasse bygningen til ditt behov

Ta kontakt for mer informasjon eller for å få hjelp til å møte dine plassbehov.  Vi hjelper deg å finne den ideelle løsningen for ditt bygg.