Helse og omsorg

Modulbygg kan brukes både i helse- og eldreomsorg. En kommune kan trenge et helt nytt helsesenter eller ha et presserende behov for ekstra kapasitet i eldreomsorgen, men være usikker på fremtidige behov og om den fortsatt vil trenge lokalene om ti år. I slike scenarioer er modulære helsesentre den perfekte løsningen.

Adapteos modulbygg for helseomsorg kan utstyres akkurat som permanente bygg. Byggene våre er trygge, sunne og innbydende. De leies ut på dine vilkår, så lenge du trenger dem.

Helsesentre

Vi lager funksjonelle, attraktive og trygge helsesentre. Vi bygger på konstruksjonserfaringen vår og tar alle aspekter ved et velfungerende helsesenter med i betraktningen. Modulære helsesentre kan ha de samme møblene og det samme utstyret som tradisjonelle, permanente helsesentre.

Les mer

Eldreomsorg

I eldreomsorgen kan det være behov for svært forskjellige typer lokaler, fra vanlige leiligheter til pleiehjem. Modulbyggene våre kan tilpasses alle slags behov og utgjør trygge, koselige og komfortable boliger for eldre som kan bo selvstendig, og for dem som trenger mer omfattende omsorg.

Les mer

Ta kontakt

Vi begynner med å lytte

Adapteo begynner alltid med å lytte. Vi hjelper deg med å velge mellom de ulike alternativene, slik at du får nøyaktig det du trenger, på det stedet og tidspunktet du trenger det. Den bransjeledende kompetansen vår støttet av lokal tilstedeværelse betyr at du kan stole på oss – ikke bare når det gjelder pålitelig levering, men også som en samarbeidspartner som hjelper deg hele veien.