Fleksible bygg

Våre fleksible bygg kan endre størrelse og form slik at de passer til enhver bruk, og vi er alltid åpne for nye idéer og måter å tenke på.

Bygninger for en fleksibel fremtid

Konsepter som kan tilpasses

Vi tilbyr toppmoderne løsninger for noen dager eller over en lang periode. Våre bygninger er basert på en modulær og sirkulær byggeteknikk og kan tilpasses om dine behov endrer seg. Enten du trenger å utvide, renovere, flytte eller annet, kan tilpasningsbare bygninger gi deg de riktige løsningene – på dine premisser. Gjennom industriell produksjon og ved å fokusere på ressurseffektivitet tilbyr vi en kort byggeprosess og bidrar til en felles bærekraftig fremtid. Bygningene våre er elsket av både mennesker og planeten vår.

Problem med dårlig luftkvalitet?

Med Adapteos fleksible bygg er kald eller dårlig inneluft en saga blott.

Vi tilbyr moderne løsninger med godt innemiljø og stor fleksibilitet. Våre moduler kan tilpasses ditt behov enten du trenger mer plass i en kortere periode eller over lengre tid.

Kanskje dere burde… Adapteo?

Se filmen og se hvordan Emmas skole ble

Fordeler med fleksible bygg

  • Våre bygninger kan endre størrelse og form slik at de passer til enhver situasjon
  • Vi kan etablere et bygg på få dager for å løse akutte behov
  • Du kan leie, lease eller eie bygningen din avhengig av hva som passer din økonomiske situasjon
  • Hovedbyggematerialet er tre, og den industrielle byggeproduksjonen minimerer avfall
  • Bygget kan flyttes, gjenbrukes og tjene flere formål i et sirkulært livsløp

Mot en mer bærekraftig næring

Bærekraft er kjernen i vår virksomhet i Adapteo; vi implementerer bærekraftsaspekter i vår strategiske planlegging, design og drift. Vår ambisjon er å bli et av de mest bærekraftige selskapene i bransjen og ta ledelsen innen vårt felt.  

Vi er her for å hjelpe deg med å bygge fleksibelt

Ta kontakt med oss hvis du trenger mer informasjon eller veiledning om hva bygningene dine har behov for. Vi finner den beste løsningen for dine spesielle behov.