Skoler

Plass til å lære

Trygge og funksjonelle lokaler for læring

Verden har forandret seg, og det samme har skolene. Dagens skoler står overfor mange forskjellige utfordringer og forventninger, ikke minst til lokalene. Adapteos skolebygg er noe mer enn bare moduler eller brakker – det er oppfyllelsen av visjonen vår for moderne læring, der lokalene oppfyller kravene til dagens elever, lærere og foreldre.

Midlertidige lokaler med permanente fordeler

Adapteos skolebygg er gode lokaler å lære i. De har høy kvalitet og er kostnadseffektive og tilgjengelige her og nå. La Adapteo dekke behovet for mer plass, så kan du bruke tiden din på undervisning og budsjettet ditt på undervisningsmateriell.

Vi leverer skolebygg på dine vilkår. Du kan leie bygget så lenge du trenger det, og til og med tilpasse lokalene og leieperioden. Med det store utvalget vårt av moduler kan vi bygge de rette lokalene for skolen din raskt, så du snart kan ta dem i bruk.

Midlertidige bygg trenger ikke å være en annenrangs løsning. Adapteo er stolt over å levere skolebygg med god luftkvalitet og mye naturlig lys, noe som gjør dem til bedre steder for læring.

Adapteos skolelokaler støtter moderne læring

Skoleelever tilbringer ikke lenger hele dagen ved den samme pulten, i det samme klasserommet og med samme lærer. Moderne undervisningsmetoder har skapt et behov for mer funksjonelle og tilpasningsdyktige lokaler som legger til rette for aktiv deltakelse. Adapteos skolelokaler kan bygges på den måten som er best for din skole!

Elevene og personalets helse kommer alltid først

Adapteo legger stor vekt på at skolelokalene skal være sunne og trygge. Innemiljøet er regulert i henhold til myndighetenes anbefalinger, for eksempel med hensyn til klimaanlegg og oppvarming.

Byggene er dessuten bærekraftig produsert, oppfyller alle de nyeste byggeforskriftene og kan bygges på en måte som gjør dem tilgjengelige og barrierefrie.

Åpen løsning eller separate klasserom

De valgte modulene blir satt sammen til opptil tre etasjer høye skolebygg. Du kan også velge å ha heis. Modulene kan kombineres på forskjellige måter, for eksempel til et L- eller U-formet bygg. Inne i bygget kan det være separate klasserom, en fullstendig åpen løsning eller en åpen løsning avdelt med møbler. Det er opp til deg og hva skolen din trenger!

Spesialrommene våre omfatter

Kjemirom
Musikkrom
Gymnastikkrom
Skolekjøkken
Sløydrom
Kjøkken og spiseplass
Garderober

Moduler

C40

Modulsystemet C40 gir deg komforten og kvaliteten til en permanent bygning med frihet til å tilpasse den til dine behov.

Les mer

C90

C90 er vår nyeste modulserie. Dette er flyttbare lokaler for skole, barnehage, kontor og bolig utviklet i Skandinavia for skandinaviske forhold.

Les mer

Kloss

KLOSS-systemet er utviklet i samareid med skolepersonale, foreldre og elever. Resultatet er funksjonelle og trivelige skolepaviljonger av høy standard.

Les mer

Kjøkkenlokaler

I likhet med andre bygg kan Adapteos modulbygg utstyres med profesjonelle storkjøkken eller kjøkkenkroker til hjemmebruk. Kjøkkenene er utstyrt med alle de samme apparatene som du finner i et tradisjonelt kjøkken.

Les mer

Garderober

På mange arbeidsplasser begynner dagen med å skifte til arbeidsklær. Når garderobene er praktiske og ryddige, er det lettere å starte dagen med et smil om munnen.

Les mer

Kundene forteller

Leknes vgs

En planlagt utbygging av skolen på Leknes gjorde at det var behov for en midlertidig løsning for elever og lærere for skoleåret 2017/2018. Adapteo ble tildelt oppdraget.

Les mer

Kilde skole

Skolens beste klasserom!…

Les mer

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Prøv Adapteo Draw