Helsesentre

Plass til omsorg

Som et hvilket som helst annet helsesenter

Adapteos modulbygg kan fungere som et helt helsesenter, komplett med legekontor, tannlege, laboratorium og helsestasjon. Selv om modulbygg kan brukes til midlertidige formål, er lokalene like funksjonelle og velutstyrte som permanente helsesentre.

En fleksibel og rask måte å få bedre plass til kommunale tjenester på

Et modulært helsesenter er en perfekt løsning når du trenger lokaler av høy kvalitet raskt. Det tar flere år å bygge et permanent bygg, mens et modulbygg kan oppføres i løpet av noen måneder.

Modulære helsesentre er lette å tilpasse etter endrede behov, selv i løpet av leieperioden. Slik kan kommunen for eksempel legge til mer plass og tilby sine øvrige tjenester på samme sted som helsesenteret.

Ingen grunn til å forplikte seg til et permanent bygg

Når du leier den plassen du trenger, er du bundet til bygget bare så lenge du trenger det. Hvis situasjonen endres, kan modulbygget demonteres og kjøres bort, og du slipper å forholde deg til det lenger. Dette gjør budsjetteringen for lokalene mye enklere.

Adapteos modulbygg kan leies for en periode fra én dag til ti år. I dag er den gjennomsnittlige leieperioden rundt ett til fem år, men lengre leieperioder blir stadig mer populært.

Vi vet hvordan man bygger et godt helsesenter

Målet vårt er å lage funksjonelle, attraktive og trygge lokaler til helsetjenester. Vi bygger på konstruksjonserfaringen vår og tar alle aspekter ved et velfungerende helsesenter med i betraktningen.

Ett viktig aspekt å vurdere er planløsningen, med andre ord hvordan bygget skal utformes. Vi sørger for eksempel for at helsestasjonen alltid ligger i en egen fløy med egen inngang, slik at babyer og småbarn som skal inn, slipper å passere gjennom de andre avdelingene.

Innvendig er det akkurat som et tradisjonelt helsesenter

Adapteos modulbygg kan ha én til tre etasjer, med heis og trapp. Byggene kan også utformes med høy grad av tilgjengelighet for pasienter og mobilt utstyr.

Innvendig kan lokalene deles inn i separate rom og åpne løsninger som dekker opptil 200 m2. Modulære helsesentre kan ha samme møbler og utstyr som tradisjonelle helsesentre – eller til og med litt ekstra, for eksempel moderne og komfortable venteromsmøbler.

Helsesentrene våre omfatter

Venteværelser
Resepsjonsrom
Undersøkelsesrom
Akuttmottak
Observasjonsavdeling
Laboratorier
Garderober
Pauserom
Kontorer
Kantiner

Moduler

C90

C90 er vår nyeste modulserie. Dette er flyttbare lokaler for skole, barnehage, kontor og bolig utviklet i Skandinavia for skandinaviske forhold.

Les mer

Garderober

På mange arbeidsplasser begynner dagen med å skifte til arbeidsklær. Når garderobene er praktiske og ryddige, er det lettere å starte dagen med et smil om munnen.

Les mer

Kjøkkenlokaler

I likhet med andre bygg kan Adapteos modulbygg utstyres med profesjonelle storkjøkken eller kjøkkenkroker til hjemmebruk. Kjøkkenene er utstyrt med alle de samme apparatene som du finner i et tradisjonelt kjøkken.

Les mer

Kubik

KUBIK gir større muligheter for tilpassede planløsninger i landskap eller individuelle rom.

Les mer

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Prøv Adapteo Draw