Eldreomsorg

Plass til å bo

Helhetlige boløsninger for eldreomsorg

Vi tilbyr lokaler for eldreomsorg og leiligheter for eldre med ulike behov. Adapteos moduler for eldreomsorg omfatter både normale leiligheter og fasiliteter for mer omfattende eldreomsorg.

Tradisjonelle leiligheter til eldre som kan bo selvstendig

For eldre mennesker som har god helse og kan bo selvstendig, tilbyr Adapteo boligbygg med trivelige leiligheter. I tillegg til individuelle boliger kan bygget inneholde ulike fellesrom som felles stue, bad og vaskerom samt en spisesal.

Når beboerne trenger mer omsorg, men fortsatt er i stand til å leve selvstendig, kan bygget tilpasses med lokaler til pleiepersonell. Kontorer, pauserom, garderober og storkjøkken kan legges til bygget.

Lokaler til tradisjonelle pleiehjem

Adapteo tilbyr også tradisjonelle pleiehjem til midlertidig eller permanent bruk i opptil ti år. Disse lokalene kan kan tilpasses slik pleiehjemmet vil ha dem. De kan for eksempel omfatte individuelle leiligheter eller rom med felles korridor, fellesbad, administrative lokaler, lege- og sykepleierkontorer, praktiske spisesaler og fellesområder for håndverk, mosjon og musikk.

Tilgjengelige bygg

Både leilighetsbygg og pleiehjem kan bygges i opptil tre etasjer. For å gjøre bygningene tilgjengelige er det heiser og ramper som oppfyller alle standarder for tilgjengelighet. I tillegg er det mulig å bygge interiøret uten terskler eller med tilgjengelige terskler.

Ekstra rekkverk kan legges til langs korridorene for ekstra støtte. Gulvbelegget er av sklisikker og slitesterk vinyl for å unngå sklifare og fall.

Sikkerhet for beboere og personale

I pleiehjem som behandler pasienter med hukommelsesforstyrrelser, er det særlig viktig å skape et trygt miljø for både beboere og personale. Godt planlagt tilgangskontroll, elektroniske og automatiske låsesystemer og rømningsdører sikrer et trygt og sømløst hverdagsliv.

I tillegg til låsesystemer og tilgangskontroll oppfyller Adapteos bygg alle forskrifter og krav om brannsikkerhet.

Våre bygg for eldreomsorg kan omfatte

Leiligheter eller boligrom
Bad og vaskerom
Lokaler til leger og sykepleiere
Storkjøkken og spisesaler
Kontorer
Fritidsrom
Felles oppholdsrom
Personalrom
Resepsjonsrom

Moduler

C90

C90 er vår nyeste modulserie. Dette er flyttbare lokaler for skole, barnehage, kontor og bolig utviklet i Skandinavia for skandinaviske forhold.

Les mer

Garderober

På mange arbeidsplasser begynner dagen med å skifte til arbeidsklær. Når garderobene er praktiske og ryddige, er det lettere å starte dagen med et smil om munnen.

Les mer

Kjøkkenlokaler

I likhet med andre bygg kan Adapteos modulbygg utstyres med profesjonelle storkjøkken eller kjøkkenkroker til hjemmebruk. Kjøkkenene er utstyrt med alle de samme apparatene som du finner i et tradisjonelt kjøkken.

Les mer

Kubik

KUBIK gir større muligheter for tilpassede planløsninger i landskap eller individuelle rom.

Les mer

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Prøv Adapeo Draw