Barnehager

Plass til å vokse

Arbeid og lek i barnehagelokaler som kan tilpasses

En god dag i barnehagen består av lek, læring, søvn og gode måltider. Barnehagebygg må ha plass til alle disse funksjonene. Hvis du trenger mer plass, har Adapteo løsningen. Adapteos barnehagebygg er først og fremst trygge og sunne. De bidrar til å legge grunnlaget for en lys og god fremtid for de yngste i samfunnet.

Trygg og sunn ekstra plass

Adapteos barnehagelokaler er en enkel løsning når du trenger plass til flere barn eller de gamle lokalene av en eller annen grunn ikke kan brukes lenger. Adapteos barnehagelokaler har ideelle innendørsforhold og oppfyller alle sikkerhets- og byggeforskrifter. I tillegg kan de utformes på en måte som gjør dem tilgjengelige og barrierefrie.

Trivelige barnehagelokaler for gode dager

Når du tenker på midlertidige barnehagelokaler, er det lett å se for seg dystre brakker. De moderne modulbyggene våre er imidlertid noe helt annet. Adapteos barnehagelokaler er fulle av lys og fargerike møbler, og lydmiljøet er dempet og behagelig, selv når ivrige barn leker sammen.

En fleksibel måte å skaffe mer plass på

Hvis du trenger nye barnehagelokaler, kan Adapteo tilby en rask og kostnadseffektiv løsning med lavt vedlikeholdsbehov. Du kan leie bygget så lenge du trenger det, og lokalene kan tilpasses endrede behov, selv i løpet av leieperioden. Vi har et stort antall moduler tilgjengelig her og nå, så du kan få oppført barnehagelokalene raskt og ta dem i bruk innenfor en stram tidsfrist.

Du kan velge åpne eller lukkede løsninger

De valgte modulene settes sammen til opptil tre etasjer høye bygg. Du kan også velge å ha heis. Modulene kan kombineres på forskjellige måter, for eksempel til et L-formet bygg. Inne i bygget kan det være separate rom, kontorer og spiserom eller lyse og romslige åpne lokaler.

Ulike barnehagefasiliteter

Lekerom
Hvilerom
Entreer
Kjøkken og spiseplass
Personalrom
Toaletter og dusjrom

Moduler

C40

Modulsystemet C40 gir deg komforten og kvaliteten til en permanent bygning med frihet til å tilpasse den til dine behov.

Les mer

C90

C90 er vår nyeste modulserie. Dette er flyttbare lokaler for skole, barnehage, kontor og bolig utviklet i Skandinavia for skandinaviske forhold.

Les mer

C100

C100 er en av våre nyeste modulære innovasjoner. Den oppfyller alle kravene til en moderne skole eller barnehage i både komfort og effektivitet.

Les mer

Kubik

KUBIK gir større muligheter for tilpassede planløsninger i landskap eller individuelle rom.

Les mer

Kundene forteller

Østerås barnehage

En trygg og sikker arbeidsplass.

Les mer

Læringsverkstedet

Et trygt og godt sted å være for både voksne og barn.

Les mer

Skap dine egne ideer med Adapteo Draw

Adapteo Draw er et enkelt nettbasert verktøy som du kan bruke til å tegne det bygget du trenger. Dra og slipp bygningselementer for å lage et helt bygg og innrede med de møblene du vil ha.

Prøv Adapteo Draw