Brian Phillips blir ny Managing Director for Adapteo i Norge

Adapteo ønsker Brian Phillips velkommen som Managing Director for Adapteo i Norge. Adapteo bygger, leier ut og selger tilpassede bygg i hovedsak innen utdanning og helse/omsorg. Brian tiltrådte i stillingen 19. oktober.

Brian Phillips har utstrakt ledererfaring og kommer sist fra stillingen som direktør for Rigg & Drift hos Ramirent Norge. Brian har også vært Country Manager for Unisport Scandinavia og hatt en lederstilling i Haandverkerne AS, som er et datterselskap av NCC. Brian har en MBA fra Handelshøyskolen i Bergen, samt en mastergrad i Golf Course Architecture fra Heriot-Watt University.

Jeg har klokkertro på konseptet og mine nye kollegaer. Dessuten inspireres jeg av vekstambisjoner og de mulighetene som ligger i vår produktportefølje. Jeg ser frem til et godt samarbeid med eksisterende og nye kunder for å finne de aller beste tilpassede byggløsningene for dem, sier Brian Phillips, Managing Director Adapteo Norge.

– Jeg ønsker Brian velkommen til teamet og til Adapteo. Jeg føler meg trygg på at Brians sterke driv og høye ambisjonsnivå vil bety mye for den videre utviklingen av vår norske virksomhet. Brian har dessuten utstrakt erfaring fra beslektede næringer og en sterk merittliste, sier Philip Isell Lind af Hageby, President og CEO i Adapteo Group.

Adapteo AS i Norge, som har hovedkontor i Drammen, er blitt en betydelig aktør innen tilpassede bygg i Norge. Selskapet er en del av Adapteo Group, børsnotert på Nasdaq Stockholm. I 2019 hadde Adapteo Group en netto omsetning på EUR 216 millioner.

For mer informasjon:

Hanna Wennberg, Senior Vice President Marketing, Communication & Sustainability,
+46 76 256 10 62, hanna.wennberg@adapteo.com