DSC_0557-e1567758378785

Bjertnes vgs

Gjennom sin rammeavtale med Akershus Fylkeskommune fikk Adapteo i oppdrag å sette opp en midlertidig skole som følge av planlagt renovering og oppussing av Bjertnes vgs.

Skolen ivaretar ca 450 elever i alderen 16 – 19 år og skulle bl.a romme 25 klasserom, 1 skolekjøkken, 1 elektrofagrom samt kontorer, møterom og resepsjon. Skolen ligger i Nittedal kommune ca 3 mil nord for Oslo. Dette er ett av det største prosjektene Adapteo Norge har hatt og kompleksiteten i prosjektet var utfordrerne på mange måter.

Gravemaskinene startet grunnarbeidet 31 mai og i midten av juni var vi klare til å montere de første modulene. Mange av modulene kom direkte fra annet prosjekt som ble demontert i Arendal mens resten ble tatt fra lager på Loesmoen i Hokksund.

Dette forsterker modultankegangen – modulene settes sammen som byggeklosser og gjenbrukes gang på gang – et viktig moment i Adapteo sitt fokus på bærekraft og miljø.

«AFK eiendom FKF har rammeavtale på undervisningspaviljonger med Adapteo AS. I forbindelse med et større inneklimaprosjekt ved Bjertnes videregående skole var det behov undervisningspaviljong for skoleåret 2017-2018. Vi har hatt et godt samarbeid med Adapteo sine ansatte i planleggingsfasen før bestillingen. Dette samarbeidet har fortsatt gjennom hele bygge- og innflyttingsperioden.»

Eiendomssjef i AFK Jorun Henriksen

«Flere av klasserommene er bedre enn de vi hadde fra før. Rommene i «brakkebyen» er romslige, lyse og luftige.»

Rektor Randi Michalesen

IMG_0055 (1)

Aktuelt

Rask prosess løste utfordringen med eldreboliger i Laholm

Etter en rekordrask prosess sammen med Adapteo har Laholm kunne nå 40 nye eldreboliger til sin disposisjon. Dette var en ...

Felleskjøpet fikk fleksible kontorløsninger med hjelp fra Adapteo

Da Felleskjøpet skulle utvikle nytt forretningssystem, var de avhengig av å hente inn eksterne konsulenter. Ikke alle fikk plass på ...