Infobox-beskjært

BaneNor

Spennende konseptløsning for informasjonssenteret til Follobaneprosjektet!

BaneNor ønsket i utgangspunktet en løsning bestående av stålkontainere, noe Adapteo ikke kunne levere. Istedenfor ble det foreslått en løsning basert på våre standard trehusmoduler, men med tilpasninger. Dette innebar en komplett fasade-endring, utvendig og innvendig. Adapteo samarbeidet tett med Modus Design for å komme frem til en god løsning. Informasjonssenteret skulle inneholde informasjon om Follobaneprosjektet gjennom utstillinger og visuell kommunikasjon. Resultatet ser du her:

Kommunikasjonssjef i Follobaneprosjektet/Bane NOR, Kathrine Kjelland, forteller at infosenteret allerede har rukket å bli populært blant besøkende, og at tilbakemeldingene er positive både hva gjelder bygget og innholdet.

I tillegg til infosenteret var det behov for ytterligere kontorplasser.. Løsningen ble en 3 etg kontorbygning av til sammen 48 moduler som skulle gi ca bl.a 55 arbeidsplasser, møterom, konferanserom og resepsjon. Pga plassutfordringer måtte bygget settes opp i vinkelløsning ved siden av Infosenteret.

Les mer i artiklen fra Byggindustrien

Kontorbygg

Vi åpnet rett etter påske og har hatt veldig mange gruppebesøk så langt.

Senteret er åpent for alle og så langt har både naboer, publikum som skal bruke kollektivtilbudet, entreprenører, fagmiljøer, studenter og flere grupper fra Bane NOR besøkt senteret

Kathrine Kjelland
Kommunikasjonssejf i Follobaneprosjektet

Infobox-inngang

Aktuelt

Da Tveten ungdomsskole skulle bygge nytt, falt valget på Adapteo

Tveten ungdomsskole sto overfor prosessen med å modernisere. Skolebygget var slitt etter mange års bruk. Porsgrunn kommune besluttet da å rive den ...

Babyboom innebar nytt barnehagebygg i Rennebu

Ti mil sør for Trondheim ligger Rennebu kommune med cirka 2500 innbyggere. I 2018 ble det født uvanlig ...