Adapteo med ny rammeavtale for skolebygg i Oslo kommune

Adapteo har inngått en rammeavtale med Oslo kommune om levering av midlertidige skolebygg i hele Oslo-regionen frem til 2022. Rammeavtalen med Undervisningsbygg Oslo KF starter i august 2020 og strekker seg over en toårsperiode med opsjon på to års forlengelse. Adapteo er en av fire leverandører som har fått ny rammeavtale for midlertidige skolebygg.

– Vi er veldig stolte av å være en del av denne nye rammeavtalen og som leverandør av kvalitetsbygg til en så viktig samfunnsfunksjon som skolene i hele Oslo-regionen. Fleksible bygninger med pedagogiske kvaliteter, god akustikk og et godt arbeidsmiljø for lærere utgjør en viktig forskjell, sier Hugo Oftedal, Managing Director, i Adapteo Norge.

Oslo kommune skal bygge ut en rekke eksisterende skoler, renovere eldre bygningsmasse og bygge nye skoler for å møte den økende befolkningen. Det øker behovet for fleksible og midlertidige bygg frem til 2022. Rammeavtalen Oslo kommune har gjort med Adapteo gjør innkjøpsprosessen effektiv og forutsigbar.

- Undervisningsbygg utvikler og forvalter Oslo kommunes skole- og undervisningseiendommer og leverer kvalitative og bærekraftige skolebygg. Vi har høye forventninger og stiller strenge krav til våre leverandører og Adapteo møter våre behov, sier Magnus Wien Klæboe, seksjonsleder i Undervisningsbygg.

Adapteo bygger, leier ut og selger tilpassede bygg for utdanning og helse/omsorg. For å oppfylle kravene fra Oslo kommune, har Adapteo designet en bygningsløsning som gir elevene i Oslo-skolen gode læresteder mens skolene er under bygging og oppgradering.

For mer informasjon:

Hanna Wennberg, Senior Vice President Marketing, Communication & Sustainability,
+46 76 256 10 62, hanna.wennberg@adapteo.com

J4A8805-1024x684

Aktuelt

Stor etterspørsel etter fleksible barnehager

Fleksible romløsninger, godt innemiljø og fleksible finansieringsløsninger. Det er mange grunner til at stadig flere barnehager velger bygglø...

Hybridløsninger stiller krav til innebygd fleksibilitet for fremtidens kontor

Hybridløsninger, modellen der vi kombinerer arbeid på kontor og hjemme, er her for å bli. Allerede i fjor kartla Sodexo, ...
  • Artikel